Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporda araç alımı için özel bir ibare olması şart mı?

Minik23

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben bişey sorcam bu nasıl bi iş anlamadım yüzde 90 rapor var diyelim ötv için kullanamıyormuşuz neden bilen varmı oran bu değilmi hastane bize bunu kullanamazsınız dedi bu rapor ötvde neden hükümsüz neyapmak lazım

yani rapor oranının bir hükmü yokmu hastanemi yazacak ötvden faydalanır diye onun için ücret istiyolar vermeyince özür oranı diye çıkarıyolar raporu neyapmak gerekir bilen varmı

Minik23

%90 ve üzeri oran varsa, bu statüde araç alınacaksa, raporda özel bir ibare aranmaz. Ne için alınmış olursa olsun rapor araç alımı için kullanılabilir

Raporu alırken özellikle soruyorlar ne için diye.eger ötv indirimi diye belirtirseniz rapor parası alıyorlar ve aldığın raporda ötv indiriminden yararlanır diye ibare yazıyorlar.eger sen ötv diye bildirmez isen normal rapor veriliyor ve ötv lafı geçmiyor bu nedenlerde vergi dairesi kabul etmiyor diye biliyorum.ben böyle birşey yaşadım kasım ayında ve bana böyle söylendi.

gerçekten çok saçma yani neden her dr için 50 lira ödeyelimki zaten rahatsızlık belli değilmi hadi oran çıkmadı diyelimki hastalıklar yüzde doksan değl altmış çıktı neolucak o para hiç anlamış değilim ben

Minik23

Maalesef bu konuda yapacak bir şey yok. Bazı hastaneler ücret almayabiliyor. Belki başka hastane denenebilir.

ben sizin bir yazınızı okudum durum bildirir raporu istendiğinde ücret alınmıyor demişsiniz ben kardeşime öyle istedim raporu yüzde doksan çıktı ama ötv ibaresi yoktu raporda işe yaramıycakmı bu rapor şimdi araç alımı için

Minik23

%90 ve üzeri rapor olduğunda rapordaki ibarenin araç alımı açısından önemi yok.

Agir engelli kisminin evet olmasi gerekiyor mu peki?

Üst Alt