Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporla alacağım Kango aracın ruhsatındaki ticari ibaresini değiştirebilir miyim?

dreamchat

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar. %90 Engelliyim, Kangoo araç almak istiyorum ancak Ruhsatta Ticari yazılıyormuş :( kısaca Kango ticari alınıyormuş :( Bir yerden duydum aracı ticari olarak alıp sonra hususi yaptırılabiliyormuş, hatta bu ne kadar doğru bilmiyorum, sizlere danışmak istedim. İyi akşamlar..

Kardeş senin yapacağın en güzel şey, eğer sıfır bir araç alacaksan bayiye gidip bana hususi oto olarak teslim edin demek. Onlar her işi halledip sana hususi oto olarak ve engelli aracı yapılmış durumda sana teslim edeceklerdir.

Kangoların,engelliler için özel araçları var,herşeyiyle tas tamam teslim ediliyor.

Güzel yazmışsınız Teşekkür ederim ancak sorumun cevabı tam olarak alamadım, Mesela Fiat Fiorino sadece ticari oluyormuş! Ben bu aracı Ticari olarak alsam sonra hususiye çevirttirebiliyormuyum ?

Bildiğim kadarıyla bu mümkün değil. Araçlar ithal edilirken ya da fabrika çıkışı esnasında hangi statüde tescillenmişse, sonrasında da bu şekilde devam eder...

Üst Alt