Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporla alınacak aracı engelli kullanabilir mi?

Uıess

Yeni Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim anlamadığım bir şey var. Diyelim herhangi hastalıklardan %90 özürümüz olsa ancak çalışabiliyorsak ağır hasta sayılır mıyız? Bir de ÖTV muafiyetinden yararlansak, illa yakınımız mı kullanması gerekir?

yüzde 90 raporun olacak ve de çalışacaksın öyle mi yeşil kart ve 3 aylık olabilir

Çalışabiliyorum, fakat çok hastalık var. O yüzden sordum.

Özel tertibatla kullanabilir raporu aldıktan sonra oranınızın önemi yok.

OturanBoğa

Merhaba hocam ÖTV indirimli araç alicaz ailem gitti galeriye yeni bir kanun cikicak araba alınınca ehliyete el koyulcak araç kullanamicak ve sadece siz kullanabilirsiniz demişler bilginiz varmi

%90 ve üzeri rapor ile alınan aracı -istisnasız- herkes kullanabilir. Yeter ki B sınıfı ehliyeti olsun

tsunami_

Zaten ehliyeti olan, daha sonra %90 rapor alan kişilerde sorun olmuyor. Ama %90 rapora istinaden ehliyet alımlarında Emniyet -bazen- sorun yaratabiliyor. Bunun bir kuralı yok gibi. Trafik yönetmeliği saçma sapan şekilde kısıtlayıcı...

mevcut ehliyet var çok şükür. O halde şansımızı deniyelim bakalım =)

@Ahmet T

sen beni görsen senmi %90 engellisin dersin. %90 engelli teyze gelinini gömdü. bende aktif çalışıyorum sabahtan akşama kadar. sen yatalak sandın heralde

bu arada kullanırsın sıkıntı olmaz

İşlem yapıp durumunu burdan ne olduğunu iletirseniz güzel olur

Üst Alt