Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporla alınacak ÖTV'siz araba raporunda ne yazmalı?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
% 90 üstü akrabanın kullanacağı araç raporunda ne yazmalı raporum 2006 da % 80 di 90 verirlermi yoksa 90 nı zorlamayıp kendi min kullanacağı bi araçmı alıyım % 90 üstü akrabanın kullanacağı araç raporunuda il sağlıkmı onaylıyo bunun prosedürü nedir bilgi verirmisiniz

Tertibat raporumda kart alır sosyal yardım alır var tertibat ibaresi yok

özel tertibatlı araç kullanır raporu istedik onu yazmamışlar engelli kartı alır sosyal yardımdan faydalanırı istemediğim halde evet yapmışlar ötv talebi değerlendirmesi yazılmış sonuç kısmına bu raporla tertibatlı araç alırmıyım hastanenin işi değilmiş tertibatlı araç kullanır yazmak bilgisi olan varmı kaç gündür yazıyorum cevap yok yazım kaldırılıyo baska yere

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum şimdiki sistemde nasıl oluyor acaba?

Engellilik durumunun tevsikinde ibrazı zorunlu olan engelli sağlık kurulu raporu, maluliyeti veya engelliliği ile sadece özel tertibat yaptırılan taşıtların (veya engelliliği ile başkaca hareket ettirici özel tertibat yapılmasına gerek olmaksızın otomatik vitesli taşıtların) kullanılabileceğine dair değerlendirmeyi içermeli ya da bu hususun anlaşılabilmesini sağlayacak şekilde açık olmalıdır. Yazıyor resmî gazetede yani ya özel tertibatlı araç kullanır yazmalı ya da nasıl araç kullanacağını açık açık belirtmeli

Üst Alt