Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporlu engelliden araç arıyorum: 2012 üstü dizel Golf, Polo, Focus ve fiesta

Seyitkaramurat

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
%90 raporlu Engelliden engelliye satılık 2. el başlıkta belirttiğim Golf, Polo, Focus ve fiesta marka dizel veya benzinli araç arıyorum satan varsa mesaj atsın iletişime geçelim
NOT: bu arada engelli raporuya yakınları adıyla alınan araçlar 5 yıllık rapor süresi bitmeden başka bir %90 ve üstü engelli yakınına satabilir.
E-mail: seyitkaramurat@gmail.com

%90 üstüne yine %90 üstünden olacak diye bir şart olacağını sanmıyorum. Genel olarak ötv muafiyeti hakkı olan tüm engelliler birbirlerinden araç alabilirler.

Hocam iki türlü ötv muhafiyrti var 1.si ortapefik engelliler bu gruptakiler aracı kendileri kullanır ve araç onların kullanabilecekleri hale getirilir H sınıfı egliyet şartı var. 2. grup ise % 90 ve üstü engelli raporu olanlar bunlar için aile içinden baba,amca,dayı,kardeş vb. Biri engelli adına ötv siz araç alıp kullanabilir ve 5 yıl sonra satabilir. Şayet 5 yıl dolmamış ise sadece % 90 ve üstü engelli raporlu yakını olan birine satar.

bende 2012 model latütüde var dizel privilaj

Renault

cengiz_46 hocam bahsettiginiz latitude arac cok guzel fakat bana gore degil ust sinif benim icin hem az yakan hemde fiyati makul çerçevede olan araç ilginiz icin teşekkürler

ben satabilirim 2014 tdi dsg golf7 ekstralrıda var

2012 ve üstü %90 engelliye satlık 30-35 bin arası km makul bir araç arıyorum

2012 ve üstü %90 engelli yakınına satılabilen dizel veya benzinli 30.000-35.000 ₺ arası kilometresi makul bir araç arıyorum
İletişim için :seyitkaramurat@gmail.com ayrıca özel mesaj

Not: %90 ve üstü engelli raporuyla alınan araçlar 5 yıl süre dolmadan başka bir %90 raporlu engelli yakınına satılabilir.

2012 megane privilege dizel Otomatik. 32 binde. . Fiyat bilmiyorum ne eder.

Seyitkaramurat

ben pek anlayamadım bunu, tertibatlı aracı da 90 üstü engelli alınca da kendi kullanımına uygun tertibatı çıkararak, ya da tertibat gereksinimli biri de tertibarsız 90 üstü engelli aracını tertibat ekleterek kullanabilmesi lazım, sadece biraz prosedür olabilir

2012 ve üstü %90 engelliye satlık 30.000 ₺ civarında Km makul bir araç arıyorum

2012 ve üstü %90 engelli yakınına satılabilen dizel veya benzinli 30.000 ₺ civarı kilometresi makul bir araç arıyorum
İletişim için :seyitkaramurat@gmail.com ayrıca özel mesaj

Not: %90 ve üstü engelli raporuyla alınan araçlar 5 yıl süre dolmadan başka bir %90 raporlu engelli yakınına satılabilir.

Güzel kardeşim ne güzel hakkın var elin güzel 2. elinden kendi kötü 0 ın iyidir 35 000 tl civarına çok rahat 0 ı 55 , 60 000 lira olan bir aracı zaten alırsın neden bir ton prosedüre giresinki ?Şu an 0 alabileceğin birsürü araç var senin ?
Örneğin benim araç 2012 model şu an 65000 lira piyasası var satışıma 1.5 yıl var sen şu an bu fiyata sıfırını alırsın ama ben sana bu aracı sence 50000 liraya verirmiyim ? bu yüzden kimse sana şu an 0 ı 55000 lira olan aracı 35000 liraya vermez tabi çok büyük bir aciliyeti yoksa yada daha alalı 1 kaç ay olmadıysa.Uğraşma bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...mpanyali-arac-sifir-0-bayiden-236648984/detay

Buyur bu aracı yaklaşık cebindeki paraya alırsın.[FONT=arial black]ÖTV İNDİRİMLİ (RAPORLU) FİYATI : 42.000TL böyle yazdıklarına bakma bunlar hiç aç kalmamış :) ben 72000 tl lik arabayı kasko dahil 50000 liraya almıştım oda ötv %37 iken [/FONT]

Selam, istediğiniz marka değil ama Hyundai İ30 2013 Model 47.000,00-TL satılık, %90 özürlü raporu ile, düşünürseniz

30-35 bin civarı bütçem var

yıl bitti ne araç var nede fiyatını kıran:D:D

Üst Alt