Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporlu eşim için evde bakım aylığı alabilir miyiz?

Konular
12
Reaksiyonlar
1
Merhaba Eşim Bugün %90 rapor aldı Böbrek nakilli evde bakım maaşı alabilirmiyim? Eğer alabilirsem yapmam gereken işlemler nedir?cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ağır özürlü ibaresi yoksa hanede gelirin tablodaki gelire uygun değilse alamazsın bu ikisi çok önemi

geçmiş olsun bu bahsettiğiniz durum il il değişebiliyor memurların insiyaftine kalmış bazı illerde sorun olmuyor bazı illerde sorun oluyo engelli kiinin temel ihtiyaçlarını karşılayamaması lazım diyorlar mesela tuvalet banyo elbise giyinme vs vs bu gibi şeyleri dikkate alıyorlar dediğim gibi tüm kritarler uysada bazan kurum memurları iş güzarlık yapabiliyor tipik bir türkiye memur işleri işte bi para veriyor allah razı olsun devletimizden lakin anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan fittil fitil getiriyo

sayın kare hasta günlük ihtiyaçlarını giderirken başkasına bağımlıysa aylık bağlıyorlar. . eğer gerçekten başkasına muhtaçda kurum memurları işgüzarlık yaparsa ekleyebileceğiniz rapor fotokopilerini de ekleyip valiliğe dilekçe verin resmi yazı olunca 15 günde cevap vermek zorundalar ağızdan söylerseniz aldırmayabilirler.bundan önceki yıllarda çoğu kişiler hakkı olmadığı halde aylık bağlattırmış hükümet te bu sene daha sıkı tutun diye emir vermiş sanıyorum ben sol tarafımdan tamamen felçliyim bana bile bu sene ağır özürlü değildirdiye rapor verdiler itiraz edip başka hastaneden aldım. geçmiş olsun.

siz ve eşiniz de sağolun. sıhhatli günler dileğiyle

Üst Alt