Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporlu kişi adına alınan aracı kullanabilir miyim?

canveysi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle böyle güzel bir site yaptığınız için Allah sizden razi olsun
Benim demek istediğim ben 90 raporu olan birisine şoförlük yapmak istiyorum ama bu arkadaştan ne maaş almak istiyorum nede ssk mi yapmasını istemiyorum yani ihtiyacı oldukça onu götürüp getireceğim yada ihtiyacı oldukça ihtiyaclarini alıp geleceğim bunun için ne yapmalıyım hiç bir kan bağimiz yok

%90 ve üzeri tertibat olmayan araçları eylül 2011 de değişen yönetmelikle herhangi bir kişi kullanabilir.bu konuda kısıtlama yok ne ssk yapmasına gerek var ne de size maaş vermesine.

Ne yapmama gerekiyor aracı aldığımızda ne yapmalıyız

Araç üzerinde özel tertibat yoksa bişey yapmanıza gerek yok aracı aldığınız andan itibaren kullanmaya başlayabilirsin,

Bayramdan önce renoya gitmişler yakını olmadan kimse kullanamaz demişler bunun tam olarak nerde yazılıyor bunlara çıktı alıp göstermek için teşekkür ederim

Siz ordaki görevlilere bakmayın onlar her şeyi çok bilirler onun için araştırma ihtiyacı duymazlar sizin kafanızın rahat olması için EGM ye bilgi edinme yerinden yazın kimler kullanabilir diye onların gönderdiği cevabı ruhsata koyun sıkıntı olduğunda gösterirsiniz.Ben öyle yaptım rahatladım.

Üst Alt