Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporlu kişi adına alınan aracın 5 yıl sonunda satış prosedürü..?

engin934

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben eylül 2007,de engelli plakalı araç aldım yanlız araç tertibatlı değil ben kullanamadığımdan babam ruhsatta babamın adını yazdırdık babam kulanıyor şimdi 5 sene doldu yenilemek istiyoruz nasıl bir süreç bekliyor neler yapmamız lazım acaba prosedür değişmiş sanırıım mesala babamın kulanması için benim vasi tayin etmem gerekiyormuş bu raporu aldık mahkemeye verdik eeee bu defada vasi tayin edince benim bütün yasal haklarım gidiyormuş mahkemede bunu söylemişler ne bişi alabilirim ne satabilirim yani hatta işimden bile olabilirim gibi geliyor allahtan ou düzeltmek için rapora itiraz ettik yakın zamanda 5 senesi dolupta arabasını yenileyen arkadaşlar nasıl bir süreçten geçtiklerini paylaşabilirlermi acaba?

Vasilikle uğraşmanıza gerek yok. 5 yılı dolan aracı sıradan satış nasılsa o prosedürle noterden satacaksınız o kadar. Plakada sakat damgası varsa onu değiştirmek dışında ayrıca hiç bir işleme gerek yok.

Üst Alt