Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporu olan çocuğum adına arabamız olduğu için evde bakım maaşı alamıyoruz..?

koray dizdar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim %90 raporlu engelli oğlum var fakat benim üzerime araç olduğu için bakım parası bağlanmıyor bu arada çalışan yok haliyle gelirde yok bakım aylığı bağlanmaması normalmi

araba kaynaklı olduğunu zannetmem. gelirde bir sorun çıkmıştır.
kaç paralık araba aldınız ki bağlanmadı.
Çok lüks olabileceğini düşünmüyorum , dilekçeyle sebebi için başvurun, yazılı cevap talep edin.

araba ile alakası yoktur. ailedeki toplam gelirin kişi başına düşen miktarı asgari ücretin 3/1 inden az olması gerekir. birde hastanın kendi ihtiyaçlarını kendisinin giderememesi gerekir.

gelirde soru yok arabanın modelide 2006 reno clio gelirde sorun yok derken çalışan yok haliyle gelirde yok

gelir yoksa araba nasıl alındı diyorlardır..hadi alındı diyelim,arabanın masrafını nasıl karşılıyorsunuz ( benzini var,vergileri var vs..)

arabayı aldığım tarih 2007 oğlumun kaza tarihi ise 2009 ben 3 senedir çalışmıyorum arabada 7 tane haciz var ne benzini

açıklayıcı bir bilği paylaşımı yaparsanız konu hakkında deneyimi olan insanlar yardımcı olabilirler size
3 yıldır çalışmama sebebiniz geliriniz yoksa geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz net bilğiler sizi sonuca daha çabuk götürü o bakımdan

Üst Alt