Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporu olan kardeşimin bakıcısı olup evde bakım aylığı alabilir miyim?

seda erdoğan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm site sakinleri

kardeşime 4 yıl önce yüzde doksan iş göremez raporu aldım ve kendisine üç aylık maaş bağlandı. 3 yıl önce babımı kaybettim.kardeşimin vasisi annemdir. ancak annem 63 yaşında olup hiper tansiyon hastası ve kendisi kardeşime bakamaz durumdadır. bu durumda 4 yıldır kardeşime ve anneme ben bakmaktayım. bu yüzden işi bıraktım ve çalışamıyorum. babamdan 200 tl maaş almaktayım. ve bir kızım var üniversitede okumaktadır onada ben bakmaktayım. sorum şu;

kardeşime ben baktığım için evde bakım aylığını alabilirmiyim? annem vasisi olduğu için annemmi alır?

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. kardeşimin vasisi annem olmasına rağmen evde bakım aylığını ben alabilirmiyim? bir sorun olurmu? eğer olursa kardeşimin vasisini benimmi almam lazım? cevaplarsanız çok sevinirim. sizin cevanıza istinaden işlemleri kendi adıma başlatacam...

Üst Alt