Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporu olan ninem adına ÖTV indirimli araç alabilir miyiz?

my december

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
anneannem %90 engelli doktora ya da herhangi bir yere gitmesi gerektiğinde babamın aracıyla götürüyorum ki babamın o gün işi varsa iptal etmek zorunda kalıyoruz. burada gördüm kadarıyla ötv siz araç alabiliyormuşuz onun adına. anneanneme bi araç almaya karar verdim. ben torunu olarak aracı kullanabilecek miyim? araçta herhangi bir değişiklik yapmamız gerekecek mi, engelli plakası mı bulunacak gibi sorular oluştu beynimde. bir de izlemem gereken yol nedir? son olarak araçta fiyat farkı ne kadar olacak tam olarak, mesela 30 bin liralık bi araba alsam?

http://www.engelliler.biz/forum/oze...n-hisimlar-otomobili-kimler-kullanabilir.html
Torunu olarak kullanabilirsiniz, evet.

Raporla galeriye
Rapor oranı %90 ve üzeri olduğu için, araçta özel donanım gibi değişiklik yapmanıza gerek yok, gerek olmadığı için plakanızda damga da bulunmaz.

http://www.engelliler.biz/forum/alim-satim/52229-xxx-tllik-araci-otvsiz-kac-tlye-alabilirim.html
ÖTV hesaplaması da %37 sini alacaksınız.

İzlemeniz gereken yok; Siz bayiiye raporla birlikte gidin, onlar sizi yönlendirirler..

Bu arada Ninenizin 2022, Evde Bakım Aylığı ve yeşilkartı varsa iptal olacaktır araç aldığınızda bunlarıda unutmayın.

yo aylığımız falan yok. teşekkürler cevaplar için, deneyeyim bakalım.

kardeş bayide pazarlık yapmayı unutma
bu aracı normal bir vatandaşa liste fiyatından kaç para indirim yapıyorsanız devletin indirdiği ötv artı o sizin indiriminizi istiyorum deyin yoksa liste fiyatından bile pahalıya satıyolar

UZAKLAR;

Niye iptal olucakmış?Yanlış bilgi vermeyin bende korktum doğru mu diye ama iptal olma diye birşey yok.

UZAKLAR;
bu yazdığın kafamı karıştırdı ben malul emeklisiyim veraporum %98 bakımaylığı alıyorum 3 hafta önce sıfır doblo aldım ve sattığım cadyy aracımda benim üstüme daha devretmedim yani iki araç görünüyo üstüme bakım aylığıma zararı olurmu

slm öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun sıfır doblo almışsınız ne kadara aldınız acaba

Üst Alt