Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporumla araç alıp kendim kullanabilir miyim?

tarkoo

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba konu dışı belki ama bişey sormak istiyorum,
Talasemi ve şeker hastalığına bağlı %90 raporum var, fiziksel hiçbir engelim yok, B sınıfı ehliyete de sahibim, ötv siz araç almak istiyorum. Alabilirmiyim? Alırsam da kendim kullanabilirmiyim? Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler

tarkoo
%90 raporla ÖTV'siz araç alabilirisiniz. Talasemi ve Şeker hastalığınıza göre araç kullanımında sıkıntı olmayacaktır.

tarkoo

Aracı alırken aracı kendinizin kullanacağına ya da ehliyetiniz olduğuna dair hiç bir beyanda bulunmayın. Hatta ben olsam bir yakınıma vekalet verir, işlemleri ona yaptırırım. Böylece işgüzar bir memur işinizi yokuşa sürmez...

OturanBoğa

Cevap için teşekkür ederim. Ben bi firmayla görüştüm aracı alabileceğimi söledi. Kendimin kullanacağını da biliyor satış elemanı. Kullanabilirsiniz dedi bana ehliyetin var sonuçta dedi. Raporun aslı gibidir onaylısını getir herşeyi biz hallediyoruz dedi. Ben memurla görüşecekmiyim ki? Ehliyetime el konulmaz değilmi? çok tedirginim

tarkoo

Dediğim gibi, araç alımı ile araç sürmek iki ayrı konudur. Ehliyetiniz olduğunu beyan etmeyin zaten. Kimseyi ilgilendirmez sürücü belgenizin olup olmadığı. Araç alımında hiç bir sorun olmayacaktır.

Üst Alt