Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporumla araç alsam, daha sonra oranım düşerse ne olur? [Soru]

berfom

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Diyaliz hastasıyım. Vergi muafiyetli araç alabilir miyim? Nakil olursam ne olur? [Soru]

ben diyaliz hastasıyım. yakında nakil olcam. ben de araç almak istiyorum. eğer nakil olursam araç alma hakkım olur mu, yoksa diyalizdeyken mi almam gerek?
bilgilendirirseniz sevinirim.
örneğin ben şimdi rapor alsam yüzde doksan sonra ameliyat olsam bu rapora da özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi yazdırsam sonra ameliyat olsam araç alabilir miyim?
eğer alamazsam haftaya ameliyat olacam

arakadaşlar ben diyaliz hastasıyım bize yüzde 90 rapor veriyorlar bu konumda araç alabiliyorum.burda sıkıntı yok aracı aldım böbrek nakli oldum raporum yüzde kırka düştü o zaman ben aracımı kullana bilecek miyim ? benim sıkıntım bu yönde...

aracı her zaman kullanabilirsiniz bunun raporun düşmesiyle bir alakası yok

sorun

pekala ben araç alsam amcama vekalet versem amcam aracı kullana bilir dime her hangi bi bir sorun olmaz ben nakil olduktan sonra bir ikinci sorun da ben nakilden sonra ehliyet alıp b ehliyeti araba alabilirmiyim

Üst Alt