Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

90 sigorta girişi ve % 50 rapor ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

erdosat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar

ben 1990 yılından beri sigortalıyım (ssk) ve sorum erken emeklilini hak etmişim ve vergi iniriminden de yararlanıyorum

ozrüm % 50 ve merkezi sağlık kurumundan % 57 yükseltiler. prim gün sayısı şimdi kontrol ettimde 8218 gün ve toplam şimdiye kadar 520.756 tl toplamı veson bu ay ödenen prim 4949.70 tl ve sigorta başlıgıcından bu güne kadar tavandan ödendi ssk sitesinden hesaplıyorum 2.557.29 çıkıyor diger sitelerden2.519+100 tl onun içi soruyorum nekadar maaş alırım emekli olursam.

şimdiden teşekürler.

Yüksek ödendi ise yüksek maaş alırsın, yani senin erken emeklilik ile normal emekliliğin farkı yok, ikiside aynı parayı alır.Burdan net rakam söyleyemeyiz.

Vergi indirim hakkı alıp erken emeklide olsan, normal sağlam birey gibide emekli olsan emekli maaşınız aynı olur. Bence hemen emekli olmak en iyisidir. Yukarıdaki tutarlar hemen hemen emekli maaşınız ile aynı oranlarda olacaktır yanılma payı (+) (-) %10 deyin.

Üst Alt