Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 süresiz raporu olan annemin adına olan aracı satmak ve yenisini almak!?

GAMZEBASYİLMAZ57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
1- % 90 SÜRESİZ RAPORUMUZU 2018 ARALIK AYINDA ALDIK ÖTV MUAFİYETLİ TEKRAR ARAÇ ALMAK İÇİN RAPORU YENİLEMEMİZE GEREK VARMI?
2- ANNEM YATALAK ONUN ADINA MUAFİYETLİ ARAÇ ALMIŞTIK ONUN SATIŞI VE YENİ ALACAĞIMIZ ARACIN ALIŞ İŞLEMLERİNİ KENDİM YAPMAK İSTİYORUM BUNUN İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKİYOR?
3- ÖTV MUAFİYETLİ ARACIM VAR 2024 OCAK AYINDA BEŞ YILI DOLUYOR BUNUN SATIŞ İŞLEMLERİ İÇİN SADECE NOTER YETERLİ OLUYORMU.YOKSA REHİNİ FALAN KALDIRMAK İÇİN EMNİYETE GİTMEMİZE GEREK VARMI?
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Sorular çok karışmış sanıyorum iki adet aracınız var şu anda elinizde birisi %90 süresiz rapor ile aldığınız araç birde kendi adınıza almış olduğunuz 2024 yılında 5 yılı dolacak bir araç var.

Öncelikle % 90 ve süresiz olan o rapor ile yeni araç alımı yapabiliyorsunuz. Anneniz adına satış ve alış için vekalet alırsınız noterden işlemleri siz yaparsınız.

3. sorunuzun cevabıda aşğıda linkte kolay gelsin

https://www.engelliler.biz/forum/oz...ve-satis-islemleri-icin-gerekli-islemler.html

Ahmet bey tek araç var onu değiştireceğiz süresi dolunca, soruları tek araç için sordum.Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim

Merhaba Arkadaşlar

2018 YILINDA ALDIĞIMIZ SÜRESİZ RAPORU ,ÖTV MUAFİYETLİ ARAÇ ALMAK İÇİN YENİLEMEMİZE GEREK VARMIDIR?

OturanBoğa

yorumlarda kanun değişti 2019 öncesi alınan raporların yenilenmesi gerektiğini okumuştum.
yani raporumuz geçerlimi onu öğrenmek istiyorum.

Üst Alt