Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üstü raporda "Çalışabilir" ibaresinin olması mümkün mü?

Black83

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporumda calisamaz ibaresi var. Calismak istedigim icin bu rapora itiraz ettim. %92 oranli raporum yerine alacagim raporda oranimi dusururler mi?

Black83

Raporun tarihi nedir ve rahatsızlığınız nedir? Yani hangi hastalıklardan ne oranlar vermişler?

Çalışabilir raporu için oran sınırı var mı?

Arkadaşlar çalışabilir ibareli bir rapor almak istiyorum. Bu rapor için oran siniri var mi? Aslında merak ettiğim şu %90 ustu ama çalışabilir ibareli bir rapor alabilir miyim?

Black83
Oran sınırlaması yok, engelinize göre değişir verecekleri karar.

Arkadaşlar rapor itirazinin son sureci olan hakem hastane islemleri nasildir? Orada do ayri ayri doktorlara muayene olup en son heyete mi giriyoruz?

Teşekkürler @KKELEBEKK

Evet mesela %100gorme engelli bir insan avukat oluyor oranı yani görmeme oranı yüzde yüz ama çalışabilir hem de mükemmel bir avukat olabilir

Black83 ilk raporunuzu alıp itaraz ettikten sonra il sağlık müdürlülügü sizi farklı bir hastaneye gönderiyor oradaki rapor farklı bir oran verilirse eger sizi budefa hakem hastanesine gönderiyorlar burdada bütün doktorları geziyorsunuz kurula girip aldığınız rapor kesin kati rapor oluyor

Ben eski raporumda calisamaz yazdığı icin itiraz etmistim. 2. hastanede heyete girdim bugün. 2 raporumun da oranlari ayni sanırım ama ilki calisamaz, 2.si çalışabilir. Bu durumda hakem hastaneye gönderilecek miyim?

Bir fikri olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar.
Bir de haftaya hastaneden alacagim bu 2. hastane raporuyla is basvurusu yapabilir miyim? O rapor aktif mi şimdilik?

Black83 ikinci raporu size verdilermi normalde vermiyorlar direk hakem hastanesine gönderip oranın kararı katidir

umut2135 hayır vermediler raporu il sağliğa gondereceğiz siz haftaya asli gibidir onaylisini burdan alabilirsiniz dediler.
Ben asli gibidir olan raporla is basvurusu yapabilir miyim yoksa hakem hastane sevkini mi beklemeliyim?
2 hastane orani ayni benim. Sadece biri çalışamaz oteki calisabilir.

Black83 dediğim gibi son sözü hakem hastane verecektir siz bir il sağlığa danışın oranlar aynı diye belki bir ihtimal 3 hastaneye gerek kalmaz sizde karara itiraz etmeyin sorduklarında

Öyle olmadi malesef. 2. hastane %89 vermis. Hakem hastaneye gideceğim kesin bu durumda değil mi? Daha önceki %92'lik raporumla kazanmış oldugum haklarimin sakli kalmasını istiyorum. Bunun için yapmam gereken bir sey var midir?

çalışabilir yazmıyormu istediğin olmadımı

Çalisabilir yaziyor ama sacma bir rapor geldi. Friedrich ataksi hastasiyim ve diyabetim var raporu sureli vermisler. Ağır ozurlu kismina hayır demisler. Ayrıca ilk raporumla kazanmış oldugum haklarimin sakli kalmasını istiyorum ben. Off bu rapor itirazi ne sorunlu bir surec ya.

Üst Alt