Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üzeri engelli aracı, %90 üzeri raporlu kişiye devir işlemleri nasıl oluyor?

selçuk_23

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bilindiği üzere %90 üzr. raporla alınan aracı yine %90 üzr. raporlu bir arkadasa devir ediliyor lakin bu devir işlemleri nasıl oluyor bu durumu bilenler varmı aranızda tercübesi olan felan cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler...

hocam bunlarda tertibatlı dan tertibatlı kullanacak kişilere ve tertibatsızdan tertibatlı kullanacak kişilere satılması nı yazmıs bızımkısı tertıbatsızdan tertıbatsız kullanacak kişiye devir işlemleri ve bu devir işlemlerinde belgeler nelerdir?

selçuk_23;

hocam bende aynı sekılde arastırdım bulamadım
birde Ben ÖTV sını odeyıp normal vatandasaa satacagım bunun ıcın ne ıslemler gerekıyor ?

hocam bildiğim kadarıyla vergi dairesine en başta ödemediğiniz ötv yi ödüyorsunuz noterden tahtutname çıkartıp trafiğe götürüyoruz oda araç uzerinde bulunan şerh i kaldırıyor satışı yapılabılır dııye sonrada bıldığımız arac devır ışlemleri sürüyor edindiğim bilgi böyle...

Bu arada hocam aracınızın marka modeli nedir?

Üst Alt