Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üzeri engelliden engelliye satılık araba arıyorum.

atilla karagöz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
aracın modelini ..km sini..fiyatını ..vb . özelliklerini yazarsanız sevinirim..%90 ve üzeri engelliler için...saygılar...

slm attila karagöz ben almanyada kaliyorum yurt disina arabalar getiryorum vito ve carawelle tasimacili rampali isterse msn veriyim taner.tefenlili@gmx.de görüsebilirsin ve telefonu 00491791182474 arayabilirsin senin numara normal yazi birakin geri ararim saygilarimiz arz ederiz

atilla bey 2008 honda civic düşünürseniz satıyorum.

Engelli aracı

Sayın Atilla Karagöz,

Sitede araç aradığınızı yazıyorsunuz fakat hastanızın engeli hakkında bilgi vermemişsiniz. Yurt dışından gelen araçlara ayrı uygulama, yurt içinden alınacak araçlara ayrı uygulama var. Hastanızın engel şeklini belirtirseniz size daha rahat yardımcı olabileceğiz.

Selamlar

%90 ve üzeri araç alınmasında araç üzerinde hiç bi değişiklik yapılması istenmiyor...belli ki engelli yakını kullanacak.ekstra olarak araca merrdiven yapılabilir..

Engelli aracı

Arkadaşlar her %90 engelli olan kişiye indirimli araç verilemiyor. Burada rahatsızlığın çok önemi var. Durum buna göre değişiyor. Dolayısıyla rahatsızlığın şeklinin bilinmesi gerekmektedir.

arkadaşlar % 93 raporla bende bir araç arıyorum.

icon1.gif
sahibinden satılık
2005 model hyundai accent admire aracım 2010 5.ayda satılıktır.ilgilenelere duyrulur.
araç henüz 40.000 de olup daha yeni bakımı yapılmıştır.
araç metalik gri
otomatik vites
hatasız
1.6 motor
hidrolik direksiyon.klima.ve deri döşeme mevcuttur.
2010 honda civic alacagımdan dolayı satmaktayım.
fiyatı:16.000 tl
ilgilenenler msn adresimden veya buradan msj bırakabilir.Teşekkürler

sealm arkadaşlar zihinsel engeli engeli çoçuklarım adına araç alabilirmiyim 16yaşında %71 18yaşında %50 raporla iki çoçuğm var bunların adına araç alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşaların dikatine teşekürler

özür oranı %90 olmazsa ötv ve mtv den muhaf bir araç alamazsınız

Engelli aracı

Sayın Nevzat bey,

Öncelikle çocuklarınız için geçmiş olsun diyorum.

Rapor oranlarınız % 90 veya üzerinde olursa Türkiye'den vergilerden muaf otomobil veya minibüs türü araç alabilirsiniz. Eğer çocukların ortopedik engelide varsa ve % 90 veya üzerinde raporunuz olursa yurt dışından da sadece minibüs türü araç alma hakkınız var.

Selamlar

Sayın Serden bey,

Sizin rahatsızlığınız nasıl acaba? Bu önemli çünkü her %90 ve üzeri raporu olana vergilerden indirimli araç araç alma hakkı verilmiyor.

Selamlar

Merhabalar,
2007 model zafira enjoy,düz vites,gri,60.000 km,eşimin kullanacağı bi araç almıştık şimdi benım kullanacağım bi araç almak istiyorum bu yüzden zafirayı satıyorum.bilginize........

özgün_77 aracınız otomatik vitesmi,fiyatı ne kadar?

merhaba bende yurt dışından getirdiğim %90 üzernide engelli olan bir yakınım ın üzerinde 1995 wosvagen carevella münibüs var satıyorum çok temiz ilgilenenler 05052136662 araba ankara da

2009 chevrolet cruze düşünen olursa 15000 km abs esp 8 hava yastıgı klıma manuel vıtes fiyat 21,000 tl mkart82@mynet.com 0 506 305 35 85 renk siyah % 90 raporlu engellilere devredilebilir herhangi özel tertibat yapılmamıştır

atilla karagöz;
Arkasaşım belçim hanımın sattıgı aracı şiddetle tavsiye ederım onunlada benımlede temas kurarsanız yardımcı oluruz aracı dıledıgınız yere gosterın duz vıtestır %90 uzerı ozurluye uyumludur.

Araç Opel zafira

Benim % 92 raporum var düz vites toyota corolla veye fort fokus dizel arıyorum.2009-2011 model arası olabilir

satılık ikinci el toyota korola veya fort fokus olabilir dizel ve düz vites 2009-2011 model arası.05434354252

atilla karagöz;
peki rapor oranı %90 ve üzeri olan birisi ikinci el binek araç alabilirmi

Camur;

net ten bayi fiyatlarına baktımda
bayisi bile 2011 modelini özürlüye senden ucuza veriyor
:)

azizkanmaz;

H sınıf ehliyet alıp rahatlıkla alabilir kısıtlama yok

merhaba arkadaşlar ben %96 engelliyim bana nasıl bir araba önerirsiniz arabaya kendim binip inemiyorum fiat fiorino alsam nasıl citroen bayini aradım bana c3 pikasoyu önerdiler hangisini önerirsiniz teşekkürler.

Opel corsa 2006 1,2 enjoy eastronıj orjınal boyasız kazasız lık tercıhım özürlü bir arkadasa satmak arac 89.000 km tum bakımları full ılk sahıbıyı. Besyılı dolduracak satıp yenısını alacagım fıyatı 17000 tl

engeliden engeliye arac

Engeliden engeliye arac ariyom elinde olan 05467795228 numaram satmak isteyen arasin .

Ustam numarani verirsen 2005 model arac icin 05467795228 numaram ara konuşalım

05467795228 engellden engeliye arac ariyom

Merhaba babam göz den engelli %90 üzeri raporum var. İkinci el araç arıyorum devretmek isteyen irtibata geçin lütfen.tel 0538 702 73 05

Abbas bey bende 2013 model 12 ay 25 trafik çıkışlı 10 bin km (citroen picasso c3) ful otomotik tertibatsı pazarlıksiz (60 bin tl)istiyen ariyabilir (tel 5325447310 ) perwer

Normal fiyati mi 60

Ötv siz araç alicam yüzde 95 rapor görme özürlü babam adına senin araç uygunmu

Benim babam yüzde 95 göz den engelli aparatsiz otomobil arıyorum satan arkadaş lar irtibat a geçin tel 0538 702 73 05

Üst Alt