Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üzeri engelliye satılık engelli plakalı araç arıyorum

• Konbuyu başlatan kazazede
  • Başlangıç tarihi
kardeşim 1996 model bmw 316i compact var çok temiz.......otomatik son fiyatı 14.000 tl.....ciddi almayı düşünürsen mesaj at telefonumu verrim kenan..kahramanmaraştan

Kaç liralık araç arıyorsunuz, verebileceğiniz fiyat aralığı nedir. uygun 2011 model bir engelli aracım var..

cenkix kardeşim satmayı düşündüğün aracın markası ve modeli nedir ben de araç almayı düşünüyorum ama kendin kullanacağım sağ koldan özrüm var kaç para istiyorsun

2011 model Chevrolet Cruze Otomatik vites. Beyaz 11.000 km.de

1 mart 2012 tarihinde trafiğe çıkmış tadilatsız logan mcv 7 kişilik dizel 1800 km.de araç var isterseniz.

2011 model Chevrolet Cruze full, Otomatik vites. Beyaz, Tüplü, 11.000 km.de 30.000 TL. düşünüyordum, araca bir ihtiyaç durumu oldu ancak Haziran ayında satış yapabilirim.

arkadaşlar yüzde 90 raporu olan engelli kendi kullanabileceği tertibatlı araç alamaz.ancak tekerlekli sandalye ile inip bineceği
özel tertibatlı mimibüs tipi(scudo,transporter....) araç alabilir.bu aracıda ancak başka birisi sürebilir.oda engelliyi bir yerden başka yere taşımak için.
benim 2003 model peguet expert(fiat scudo ile aynı kasa) aracın var.arka tarafı benim rahat edeceğim gibi özel tertibatlı,iç dizaynı yapılmış,ayrıca yandan inip binmek (tekerlekli sandalye ile) rampası var.araç daha 45.000 kilometrede,tüm lastikleri yeni.tüm tadilatlar ruhsata işli ve ruhsatı hususi.klimalı,aracın üstünde bagaj var.
ilgilenirsen arayabilirsin.

tel:0 534 891 72 44

SER-KAN1974;
sen bu arabayı ötv siz almadınmı.
nasıl 27000 e mal oldu sana
araç zaten 27000 lira
bu nasıl iş

benimde aracım sağ koldan engelli aracı 1995 bmw 3 yılı yeni doldu bakımlı güzel bir araç amak isteyen olursa görüşebiliriz arkadaşlar

arkadaşlar 2011 dizel tam otomatik seat leon beyaz çelik jant sanruf var 15000 kmde bakım yeni yapıldı.kaza boya yok.takas düşünüyorum 13 doplo fiyorino ve wosvagen olur.

2011 model punto eveo dizel 15 binde 23 binlire full modeli

engelli aracı olarak mercedes vito düşünüyorum

13 yaşında %98 engelli kızım var. Onun üzerinden oto almıştım. Beş yılı bitirdi. Artık büyük bir araca ihtiyacım var. Az kullanılmış , masrafsız bir araç arıyorum.

Erman26 kardeş aracın tam modelini ve özelliklerini yazabilirmisin full demişsin ama mesela otomatik dizelmi start-stop varmı ? bu gibi bilgileri verirsen daha sağlıklı olur yada bir link varmıdır ?

merhaba kazazede , çocuğumun üzerine kayıtlı 2011 model hundai accent era start 17.000 kilometrede işim dolayısıyla yurtdışına uzun süre gitmek durumda olduğum için satmayı düşünüyorum. fiyat:20.000'dir.

engelliden engellıye ötv siz aldıkları üstüne kar koyup satmaya çalışanları hayretle takıp edıyorum zaten arabayı alacak engellı bu haklardan yararlanıyo neden burda fazla para vererek araba arıyo onuda anlamış degılım
şu bır gerçek herkes haddinden fazla uyanık .

Aynen serkan bende sana katılıyorum...Uyanığı severim ama benden uyanığını asla..... :D

ms ercan leon a ne kadar istiyorsun

5326868369 ararsan gğörüşürüz

Üst Alt