Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

90 üzeri rapor alırsam ehliyet iptal olur mu?

BAHARİYE

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
3
b sınıfı ehliyetim var ve araç sürebilecek durumdayım. 90 üzeri rapor ile ehliyet iptal olur mu? eğer iptal olursa bundan nasıl haberimiz olur. raporda sürücülük yapamaz diye bir ibare yok, çalıştırılamayacağı işler bölümünde de bir şey yazmıyor, bağımsız yarı bağımlı tam bağımlı kısmında da bağımsız kısmı işaretli. bu durumda ehliyetimde bir sorun yaşar mıyım?

Ehliyet yenileme yaparken sıkıntı yoksa sorun olmuyor

sürücü yönetmeliği 'ne göre rahatsızlığınızın engel olup olmadığı önemli. Rapor oranıyla bir ilgisi yok. Sürücü olmanıza mani bir engeliniz yok ise raporunuz yüksek olsa da araç kullanmaya devam edebilirsiniz. BAHARİYE

şu an ehliyetim var zaten. yönetmeliği inceledim ama biraz detaylı bir yönetmelik. bunun yönetmeliğe uyup uymadığını kim denetliyor yani benim haberim bile olmadan rapor e devlete düşünce ehliyetim iptal edilmiş olabilir mi? fiziksel ve ruhsal olarak bir araç sürme sıkıntım yok.

BAHARİYE

Hangi rahatsızlığınızdan korkuyorsunuz ehliyetin iptali için net yazarsanız ona göre mutlaka cevap bulunur

yani benim korktuğum bir rahatsızlığım yok sadece oran yüzde 90 aşarsa sadece oran sebebiyle sorgusuz sualsiz ehliyetim otomatikman iptal olur mu ve olursa bundan benim nasıl haberim olur onu merak ediyorum. araba sürebilecek bir durumdayım.

Üst Alt