Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 üzeri raporlu kişi adına alınan tertibatsız araçların ruhsatına neler yazılır?

rambo4

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
herkese selamlar
%90 üzeri alınan tertibatsız sıfır araçların ruhsatlarına 3.derece kadar kan ve sıhrı hısımlarından bir sürücü kullanabilir yazmadığını gördüm.
acaba değişiklik mi oldu.?
bilginiz varmı.?yeni bu şekilde alan lar varsa cevaplayabilirmi.?
teşekkür ederim.

ben martta aldım % 90 Raporla kızımın üzerine aldım,ruhsattada babası olarak benim adım ve 3.dereceye kadar sıhri yakınları kullanabilir yazıyor...

kardeşime aldık 90 rapor vardı zihinsel özürlü 1. derece yakınları kullanabilir yazıyor bunu değiştirme şansımız varmı ?

babamın %90 raporuyla temmuz 15 de aldık arabayı "3. dereceye kadar yakınları kullanabilir" yazıldı ruhsata

Cevaplar için teşekkürler burda gördüğüm 2 yeni alınan aracın ruhsatına hiç bir şey yazmamışlar.

"3. dereceye kadar kan ve sıhri yakınlar kullanabilir" yazılmalı...

Evet, bu yazılmamışsa, yazılması için emniyete başvuru yapılabilir... Bi aracı olursa işlem çok daha kolayca halledilebilir.

Üst Alt