Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 90 üzeri raporum var. EKPSS ile atanmamda sorun olur mu?

Sâ'fî

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar, ben %90 küsür engelliyim. Raporla sabit. Raporu aldığım zaman iş imkanı olmadığı için benzeri alanlar değerlendirilmedi diyor raporda. e sınıfı ehliyet filan yani.

Ben bilgisayar konusunda açıkçası uzman sayılırım. Veri girişi, yazışmalar, hasta kabul, sekreterlik gibi işleri kolaylıkla yapabilirim. Sandalyede oturabiliyorum ve bilgisayarı rahatlıkla kullanabiliyorum.

Sınava girmemin önünde herhangi bir engel oluyor mu? Raporum %90'dan yüksek. Ben sınavı kazanırsam senin raporun yüksek diyip işe almamazlık yaparlar mı?

Teşekkürler.

Hayır yeter ki kazan % 93 engeli arkadaşımız var hastanede sadece oturup mühür işleri yapıyor.:eek: Kaşe mühür:)

Merhaba arkadaslar, benim raporum %93 istihdam kismi bos birakilmis aldigimiz tip fakultesine sorduk. Sorun olmaz calisabilirsin dediler ekpssye hazirlaniyorum. Bi sorun olur mu acaba lisans mezunuyum. Kanedyenle yuruyorum..yapmam gereken birsry var mi simdiden tesekkurler...

Üst Alt