Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ve üzeri Ağır özürlü raporu almam çalışmama engel sayılır mı?

Paspas

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
%90 ve üzeri ( Ağır özürlü raporu ) alıp özel bir kurumda çalışmak mümkün mü ? Bu raporu H sınıfı sürücü ehlıyetı verılmedıgı ıcın , Araba alabılmek ıcın almayı planlıyorum.İki elimdede parmaklarım yok bir gözümde görmüyor.Çalışma hayatımda bu rapor bana sıkıntı cıkarır mı ?

Bence çıkartır engelliye verdikleri isler özel sektörde iskurun sitesine bakarsan hep temizlikci gerçi devlette özeli aratmıyor oda hizmetli alıyor MEB te lan zaten sıraları çekip okulu temizliyecek güçte olsam sağlam olurum her aklıma geldikçe bunların sorumlularinin yuzunden günaha giriyom

Yaptığım iş masa basında bilgisayarda yani benim için bir engel oluşturmuyor şirket için de bir sorun yok.Bu konuyu nasıl aydınlığa kavuşturabilirim lütfen forumdaki arkadaşlar bilgilerinizi esirgemeyin.Devlet "sen engellisin çalışamazsın" der diye endişeleniyorum.

Devlet öyle demez, zaten şartlar vs. hepsi kılavuzda yazıyor, ona göre bir yer seçersin. %82 ağır raporluyum şuan özel sektörde çalışıyorum bazen engelli olduğumu unutuyorlar ama genel olarak bi sorun teşkil etmiyor. Kimse çalışamazsın demedi şimdiye kadar.

Hiç bir şey olmaz. Her özür durumu çalışmaya engel değildir. Benim de 100 ama çalışıyorum özelde. Sıkıntı yapma

Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim rahatlattiniz beni.

Üst Alt