Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%90 ve üzeri engelli raporu olan araç kullanabilir mi?
ÖTV den yararlanıp araç almak için rapor aldığımda verilen raporum %92 olduğu için İl Sağlık Müdürlüğü Ehliyetiniz var bu durumda sürücü olamazsınız verilen %92 lik raporuma itiraz etti. Doktorlara muayene oldum ve verilen değerlere göre yine %92 çıkıyor. Pazartesi heyet başkanıyla görüşeceğim. Bakalım nasıl çözeceğim
yagmmurrrrrrrrr Bunun için en kolay yol devlet hastanesine gidip başvuru yapmanız orda belli olur ehliyet alıp alamayacaginiz. Sabah erken saatte giderseniz gittiniz gün halledebiliyorsunuz. Ben sabah 8 de gitmiştim halletmistim. Ama il sağlığa yonlendirilirseniz onların sizi çağırması 10 günü falan buluyor
Eger rahah bir şekilde araba kullanmanız da sorun yok ise ehliyet alabilirsiniz. Onun icin sizin durumuza uygun ozel tertibatlandirma yapılması gerek. @Şefika hanımın da dediği gibi öğrenmenin en kolay yolu denemek