Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ve üzeri engelli raporu olan araç kullanabilir mi?

Walter

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
%90 ve üzeri engelli raporu olan araç kullanabilir mi? Araç tescil ehileyet e el koymak istiyor ne yapmamız gerek ehliyet gitmesin diye

%90 raporumun olması ehliyet almama engel sayılır mı?

Merhaba %90 engelliyim bu durumum ehliyet almamı engelliyor mu ? Bir bilginiz var mı?

ÖTV den yararlanıp araç almak için rapor aldığımda verilen raporum %92 olduğu için İl Sağlık Müdürlüğü Ehliyetiniz var bu durumda sürücü olamazsınız verilen %92 lik raporuma itiraz etti. Doktorlara muayene oldum ve verilen değerlere göre yine %92 çıkıyor. Pazartesi heyet başkanıyla görüşeceğim. Bakalım nasıl çözeceğim

Hım biraz zor gibi duruyor ama tam kesin bir şey soyleyemiyorum

yagmmurrrrrrrrr Bunun için en kolay yol devlet hastanesine gidip başvuru yapmanız orda belli olur ehliyet alıp alamayacaginiz. Sabah erken saatte giderseniz gittiniz gün halledebiliyorsunuz. Ben sabah 8 de gitmiştim halletmistim. Ama il sağlığa yonlendirilirseniz onların sizi çağırması 10 günü falan buluyor

Ben sağlık kurulu bölümüne gidip ehliyet için rapor çıkartmak istiyorum dedim. Onlar yönlendirdi 200 tl ücreti var bu arada

yagmmurrrrrrrrr

Eger rahah bir şekilde araba kullanmanız da sorun yok ise ehliyet alabilirsiniz. Onun icin sizin durumuza uygun ozel tertibatlandirma yapılması gerek. @Şefika hanımın da dediği gibi öğrenmenin en kolay yolu denemek :)

Şefika şefika hanım rahatsız ettim özür dilerim bilgi vermek istedim il sağlıkmüdürlüğüyle görüştüm raporda özel tertibayt yazmasına gerek yokmuş

Üst Alt