Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ve üzeri oranlı rapor alırsam ehliyetim iptal olur mu?

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
16
Arkadaşlar merhabalar. Mevcut durumda %84 raporum var ama yeni eklenen hastalıklarla bu oran %90ı geçecek. Şu an B sınıfı normal ehliyetim var. Rahatsızlıklarım; Tip 1 Diabet, Hipotiroidi, Yüksek Tansiyon, Her iki ayaktada ileri derecede Burger ve Periferik Damar tıkanıklığı, Her iki ayağımda Vaskülit damar iltihaplanması(kronik), Sol ayak parmaklarım ampute, piskolojik sorunlarım var şu an hap tedavisi alıyorum bu konuda. Acaba bu durumda ehliyetim iptal olur mu?

psikolojik sorun eklenirse : bir tek ondan dolayı iptal olur.. yada öyle biliyorum..

%90 bakmaksızın

Mr.No

onun kaidesi yokmu acaba sonuçda psikolojik durumum şu an içinde bulunduğum hastalık yüzünden kötü

Geçmiş olsun.. Allah şifa tez zamanında versin. Ben bildiğimi söyledim; psikolojik sorun varken durduk yerde zaten trafik çok büyük ekstra sorun yaratır.
Ben olsam mümkün-atı varsa iyileşme yolu seçerim, ehliyet çok önemli değildir.

Ortopedik kısıtlılık iptal nedeni olur

Üst Alt