Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ve üzerinde rapor verilirse devlet memurluğunu olumsuz etkiler mi?

01halil

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Öncelikle devlette memur olarak çalışıyorum ve araç almak için sağlık raporu almak istiyorum.Yalniz kafama takılan %90 üzeri rapor aldığımda bu durum memuriyetime engel teşkil eder mi? Birde yalnız bir engelim var sadece bu rahatsızlıktan ötürü rapor almak yeterli gelir mi?

%90 raporu hangi hastalık için verecekler ?

Etkilemez, büyük ihtimalle YARDIMCI HİZMET SINIFI'ndan iş verebilirler. Yani kısaca hademe olabilirsiniz.

çalışamaz ibaresi varsa sıkıntı çıkar onun haricinde bir problem olmaz hocam
ekpss de koşul istihdam evet olmalı yani çalışabilir anlamına geliyor

sizin raporunuzda çalışımaz yazıyorsa o zaman sınavı kazansanız dahi atamanız yapılmaz

Mr.No hocam kesin bilgi mi bu,yani kendi mesleğimden azledilip başka meslekte devam etme durıumu var yani yalız diger arkadaş raporda çalışabilir-calisamaz ibaresine göre değerlendirilir yazmış kafam karıştı şimdi.

01halil raporunda ÇALIŞAMAZ yazmıyorsa ve istihdam işaretli ise hangi mezunsun bilmiyorum ama ekpss den yüksek puan alıp istediğin her tercihi de yapabilirsin
fark etmez

Skolyoz23

Hocam şu anda zaten öğretmen olarak görevdeyim rapor etkiler mi diye sormuştum anladığım kadarıyla bu ibare önemli olan.

Bildiğim kadarıyla: Zihinsel engelli oranı yüksek ise mesleğini icra etmenize izin vermezler. Söyle durum var Doktor iseniz yüksek oranlı bu raporunuzla doktorluk yapamazsın. Ancak Bilgisayar uzmanı isen durum değişir. Bu kısmı avukat arkadaşımızdan aldım. Rapor oranı yüksek tutulması sıkıntı yapabilir demesi bu...

Ancak burada anlatmak istediğimiz SKOLYOZ23 kardeşimizin dediği gibi mesleğinizi bilmiyoruz: Yine de ÇALIŞABİLİR ibreli rapor ile EKPSS girip de yüksek puan ile bir yere yerleşebilirsiniz. Formalite kısmı bu.

Çok teşekkürler değerli bilgiler için, başvuru yapıp buraya kesin bilgiyle geleceğim paylaşımı o zaman yaparim

Üst Alt