Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

900 mg Clonex ile 4 mg Rixper kombinasyonuna başladım

Timurka

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
6
900mg Clonex + 4mg Rixper'e geçtim. Paranoyalar kalktı sayılabilir, lakin aynısı Clomex'te doz yükseltince de olmuştu. Anlamıyorum, beyin zamanla alışıyor mu anlamadımki. Şmdi extra 4 mg Rixpere geçtim, bakalım ne olacak. Düşğncelerinizibekkşiyorum

Atipik psikoz şizofreni içine alır abi

Son düzenleme:
hocam ben 2 yıl 800mg clonex kullandım. yanında bir sürüde ilaçla beraber ama o yan etkiler hiç geçmedi. konuşma bozukluğu beyinde bir ağırlık birşey okuyamama algıda kapalılık. valla siz iyi dayanıyorsunuz 900 mg ile

Günde; Clonex 600, Risperdal 6, Lustral 200, Akineton 2x1, Xanax 2mg kullanıyorum.

Paranoid psikoz kalktı ortadan şükür, lakin, Lustral biraz su silahı gibi kalıyor.
OKB içind Anafranile geçeceğim hayırlısıyla. Yorumlarınız nedir? Ayrıca belki bu kombinasyon, aynı semptomu olan hastalar için ışık tutar. Sevgiler, saygılar, iyi forumlar...

Üst Alt