Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%91 oranında raporumla araç almak istiyorum..?

ali_celiker

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
% 91 sağlık raporum var araç almak istiyorum konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

günaydın

aracın babam ve kardeşim tarafından kullanılmasını istiyorum
ayrıca H sınıfı ehliyetim de var.

kronik böbrek yetmezliği
hipertansiyon
sağ kalça kırığı 2,5 cm kısalık eklem hareket kısıtlılığı

Aracı ya siz kullanacaksınız ya da 3. dereceye kadar yakınlarınız. Hem siz hem yakınlarınız kullanamaz.

H sınıfı sürücü belgeniz olduğuna göre, aracı sadece siz kullanacaksınız.

0 araç alımı

merhabalar

0 araç alımında yardımcı olabilecek arkadaşların bana 0533 483 98 92 veya ali.celiker@yapikredi.com .tr mail adresinden irtibata geçmeleri rica olunur.

Ali kardeş,

Sizin rahatsızlık nasıl ve sıfır araç alımında nasıl bir yardım istiyorsun acaba?

ne konuda yardım bekliyorsunuz konuyu açarsanız

KRONİK BÖBREK YETMEZLİĞİ + HİPERTANSİYON + SAĞ KALÇA KIRIĞI

tanıdığınız kimseler var mı yada yeni araç alan arkadaşlar var mı ötv + kdv yok sanırım bunun gibi bilgilerin cevabını arıyorum dün babam bir firmaya gitmiş 2 000 tl gibi bir yararınız olur gibi birşeyler söylemiş

arkadaşım alacağınız araca göre %37 ötv ödemezsiniz ayrıca kdv ye itiraz ederek mahkeme yolu ile kdv yi almaya çalışan arkadaşlar var formu takip ederek bilgi edinebilirsin

Üst Alt