Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%91 oranında sürekli engelli raporu ile araç alsak 2022 maaşı kesilir mi?

Furkan2323

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Rapor %91 oranında sinirsel. Kardeşimin Rapor sürekli ama ağır özürlü yazmıyor. Önceki sürekli raporda ağır özürlü ve surekliydi fakat %89du. Bakım ucreti ve 2022 maaşı alıyor kardeşim. Eğer araba almak istersek bu ağır özürlü olmaması sorun olur mu? Ayrıca aldığım taktirde maaşları kesilir mi? Eğer kesilecekse kesinlikle almak istemiyoruz. Şu an rapor elimde. %91 ve sürekli fakat ağır özürlü değil. Araba almak için ve ben ve çocuğumun arabayı kullanabilmemiz için neler yapmamız lazım. Şimdiden tesekkur ederim.

Araba aldığınızı beyan etmeniz lazım. Sonra aracın değerine göre bir yeniden hesaplama yaparlar. Gelir kriterlerini aşıyorsa da keserler. Ben olsam bulaşmam

kardeşlik yanlış anlamayın ama. bu işte bir terslik var gibi. bence araç alacak paranız varsa düz alın. herkez nasıl alıyorsa sizde öyle alın. yoksa ikinci el alın. bende araç aldım ikinci el aldım. yalnız hiçbir tarafta yok engelliyim yok muafiyet yok mahrumiyet gibi şeyleri dile getirmedim. kullanmadım. (sonuçta çokta zengin bir ülke değiliz.) bence araç alacak adamın bunları düşünmemesi lazım.

Üst Alt