Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%91 oranlı rapor verildi. Bununla araç alabilir miyiz?

mukrime

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm arkadaşlar,bir konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim,babam için bugün%91 heyet raporunu aldık fakat kısmı bağımlı olarak işaretlenmiş,açıklama kısmında 2022 yasa ve engelli kimlik kartı.GVK yazıyor,bu rapor oranıyla araç alabilirmiyim, teşekkür ler

Teşekkürler,fakat farklı bir raporda ÖTV,MTV ve sosyal yardımlaşma dan faydalanılır yazıyor,fark edermi acaba

Zihinsel ibareli olarak araç alimi

Selamünaleyküm arkadaşlar, babam için sağlık kurulu raporu almıştık(%91) sürekli yazıyor, fakat kendi başina imza atamadığı için,bayi vasi karari istiyor,oda en az üç dört ay geçiyor, prosedür böyle midir yapan varmı,nasıl bir yol izlemeliyim,bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim,ayrıca raporda zihinsel kutucuk işaretli.

mukrime

zihinsel olduğu için vasi kararı gerekli, mutlaka o kararı çıkarmanız gerekiyor

Vasilik

Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar,konuyu daha önceden açmıştım,fakat bugün hakim farklı bir karar çıkardı ne yapacam bilemedim,babamın vasiligini almak için mahkeye başvurmuştuk daha bir aylık raporumuz olmasına rağmen vasilik için bizden yeni bir rapor istendi,200 TL verip tekrar çıkardık,uzun zamandan sonra bugün mahkememiz vardı, sonuç,hastane rapora hastanın dinlenmesine gerek yoktur yazısı ni yazmamış diye tekrar üç ay sonrasına gün verdi,ne yapacam bilmiyorum şimdi anlamadığım hastaneye tekrar muayene etmeye götürecem heyete tekrar girecek yeniden paramı odeyecem anlamadım,bu durumda olan arkadaşlar varsa bildiklerinizi anlatabilirmisiniz,babam yüzde 91 zihinsel alhzamer hastasi, teşekkürler

Üst Alt