Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

91 SSK giriş. 4600 gün ve %58 raporla emeklilik şartlarım nelerdir?

erdinç14

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sayın oturanboga

ben 2009 il defdedarlıga müracat ederek numune hastanesinde heyete girdim.
2 ay kadar zaman içinde bana sonuç geldi.rapor yüzde 18 di.hüsrandı annıyacanız.
22.3.2012 ilsalık kuruluşuna itiraz etdim.onlarda beni ankara egitim araştırma hastanesine sevk etdiler.
heyete girdim yüzde 58 rapor verdiler şimdi izlemem gereken yol ve emekli olma durumum nedir.
1991 ssk girişim 4600 günüm var.

Son aldığınız raporla tekrar il defdedarlıga müracat edin.Bildiğim kadar rapor alma tarihinden sonra 6ay içerisinde gitmelisiniz,süre geçerse tekrar rapor isteyebilirler.

2008_oncesi.PNG

bu aldıgım ropor vergi indirimine girmiyormu ayrıca raporda sürekli dir ibaresi var ve
özürlü kimlik kartı uygundur diyor.ilk aldıgım rapor saten vergi indiriminden yararlanmak içindi % 18 vermişlerdi bende itiraz etdim il salık müdürlüğüne onlarda sevk etdiler sonra hakem hastanesine sonuç %58 oranında bir rapor oldım bu ropor beni emekli etmezmi

Etmez o rapor ile vergi indirim hakkı almanız gerekli yarın hemen maliyeye vergi indirim hakkı için müracaat edin.

slm arkadaşlar %64 vergi indirimi roporum onaylandı
ssk, 1991, başlangıç 4669 günüm var halan çalışmaktayım
emeklilik için, nasıl bir ,yolizlemeliyim neler ,yapmalıyım ,?
pirimlerim, hepsi ,askeri ,üçretden ,yatdı, maaş ,ne ,verirler, tşkr...

ne zaman müracaat ettiniz acaba ve kaç ay sürdü bilgi verirseniz sevinirim.

4, nisanda, vergi ,dairesine, raporumum,gitdi, 24, nisanda, ek, bigi ,talep ,etdiler ,30 ,nisanda, yolladım
24 ,mayısda ,sonuçu, aldım. ,%58, giden ,raporumu ,maliye, %64, olarak ,2 derece ,onaylamış

vergi indirimi onaylanmış hayırlı olsun.

Vergi indirim hakkınız hayırlı olsun hemen sgk ya vergi indirim hakkım var erken emekli olmak istiyorum diye müracaatınızı yapın.Şimdiden emekliliğiniz hayırlı olsun...

tşk amin dilerim umut eden tüm arkadaşlar hakkında hayırlısı olur....

dün müraçatımı yaptım. yannız şöyle birşeyoldu
önce dilekçeyi verdim. bana 10 _ 15 gün sonra mektup yolluyacaklarını ve ozaman işden çıkış alıp tekrar dilekçe
vermemi sylediler. bu durum normal gidişaatmıdır bir sorun yokdur diye umut ediyorum ?

slm ben 07/06 2012 ön onay dilekçesini verdim
bügün 25/06 2012 bana halan emekli olabilirsi diye bir kagıt gelmedi ne yapmalıyım

çok acil cvp bekliyorum

Erdinç arkadaşım seninle şartlarımız hemen hemen aynı benım tabloya göre altı ayım var süreç içerisinde neler oldu yazarsan sevinirim ne kadar maas baglıyorlar yazarsan sevinirim

baktım ,bulunamadı ,yazıyor, ben yarın en iyisi ihtiyarlığa gidip dilekçemi soruyum ona göre hareket ediyim

slm arkadaşlar bügün emekli olabilir yazısını aldım
iş yerine syledim çıkış bildirgemi ayarlıyaçaklar bende yarın vukatlı nüfüs kagıdı içn belediye gidicem pazartesine teslim edecegim hayırlısı diyorum

Hayırlı olsun. Emekliliğiniz de kısa sürede sonuçlansın ve keyifle harcayın emekli maaşınızı... :)

ylık Başlangıç Tarihi01.08.2012Durum Kodu-Aylık Bağlama Oranı60.00Göstergesi9475Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelAylık TutarıTLBirikmiş Aylık Tutarı0 TLEk Ödeme TutarıTLKesinti TutarıTLBankaBanka ŞubeAylık Tutarı

edevletde, bu, şekilde, çıkmış,

slm arkadaşlar dün maaş ,bildirir evraklarım ,posta, ile, elime, ulaşdı
maaş 694,70 olarak ,belirtilmiş ek ödeme 22, 30
toplam 717 tl normalmi? benim, 4708 gün 19 yıl 73200 kazanım var

not: hepsi askari üçret ssk pirimi 4a yım

Erdinç bey,
Emekliliğiniz hayırlı olsun emekli maaşınız bence primleriniz asgari ücretten yattığı için normal...

tşk ,salık ,olsun ,devlet, neyi ,layik ,gördüyse ,o,
biz, yinede, şükredelim

Üst Alt