Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 ağır özürlü ibareli raporum var. Evde bakım maaşı talebim reddedildi..?

aytekn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bende evde bakım hizmeti için başvurdum,kayseride yaşıyorum. 78 yaşında annem ve ben yiğenimin evinde kalıyoruz. Omurilik felçlisiyim % 92 ağır enğelli raporumla başvurdum. Mahkeme yiğenimin eşini vasi olarak atadı.Yiğenimin ve benim gelirimin toplamı kişi başı 469 tl yi geçmiyor, bugün eve geldiler ve bana söyledikleri benim maşşım yüksekmiş ve benim maaşım annem ve bana yeterli'imiş, 78 yaşındaki annemin sağlı durumunun iyi olması, onun hem kendine hemde bana bakacak güçte olabilecegini söylediler.Yiğenimin bize bakması için ortamın gerek duyulmadıgını söylediler ve beni bu hizmetten yararlanamıyacağımı söylediler gittiler. sizce ne yapabilirim, nerelere baş vurmam gerekiyor..... şimdiden teşekkürler...

burda dikkate alınacak kiiler sen ve annenin geliri yeğeninin yanında kalabilirsin ama gelire ortak sayılmazsın .

Üst Alt