Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 engelli eşim üzerine araç aldık, ne gibi işlemler yapmalıyız?

sen/duyar

Yasaklı Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Dört gün önce ikinci el bir araba aldım eşime . Vizesi ,mali bilgisi .noterde devir işlemi tamam. Eşim %92 özürlü onun adına aldık ..Bundan sonra hangi işlemler yapılacak pek bilgim yok .Sanırım maliyeden vergi muafiyeti , engelli plakası alınacak... bu işlemler nasıl yapılır başka işlem var mı..?

İkinci el aracı neden eşinizin üstüne aldınız ki? Yani, nasıl bir avantaj olacak?

Eşim mutlu olsun.kendine özgüveni olsun diye onun adına aldım .

arkadaşım yapıcak hiçbirşey yok tafik sigortasını yaptır kasko yaptıra biliyorsan onuda yap bas gaza gez dolaş yapıcak bir işlem yok benım bildiğim bu bende defalarca aldım 2. eel araç biraderler kullanıyordu sadece sigortasını yaptırıyodum o kadar vergi ödemek istemiyorum diyosan onu trafik tescil bürosuna sorucan ama sana önerim hiç ugraşma başını agrıtmaya deymez(benim düşüncem)
satarken direk satarsın vs vs

Aracı kim kullanacak? Eişnizin H sınıfı sürücü belgesi var mı?
Aracı siz kullanacaksanız plakada değişiklik yapmanıza gerek kalmaz diye düşünüyorum... Daha doğrusu, MTV muafiyeti uygulatmak istiyorsunuz sanırım? Öyleyse, %90 üzeri raporla vergi dairesine gidip, oradaki matbu formu doldurmanız işinizi görür diye düşünüyorum...

Üst Alt