Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 raporla araç alımında raporda özel bir ibare olmak zorunda mı?

umutsuz13

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar yeni sistem barkodlu rapor aldım, rapor oranım % 92 ( bedensel engelliyim ) fakat raporumda ötv mtv den muaf ibaresi yok, şimdi yeni araç almak istiyorum bu ibare olmadan araç alabilirmiyim ?
( Bu arada geçerli olan H sınıfı engelli ehliyetim var )

Bunu bir bayiyle raporunuzun görselini atıp görüşseniz bence daha faydalı olur bugün bizde %97 rapor aldık ama raporu almadan önce kutucukları işaretledik vergi ötv indirimi kimlik kartı falan filan ayrıca rapor başvuru kısmımızda yenileme ve ötv indirimi diye yazıyor raporumuzda...

Bende rapor alırken bu ibareleri belirttim, fakat rapor çıktığında hiçbir ibare yazılmamış,

umutsuz13

Eğer aracı kendiniz özel donanımla kullanacaksanız raporda "Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ibaresi olması şart.
Eğer araçta donanım olmayacaksa ve başkası kullanacaksa, o zaman %90 ve üzeri raporlarda özel bir ibareye gerek yok

Bülent beyin dediğine göre o zaman raporunuzda bir problem var en iyisi sağlık kuruluyla bir görüşmeniz

Bülent abi öncelikle kıymetli bilgin icin tesekkur ederim, peki aracı alırken donanımsız olarak satın alsam, sonrasında tertibat takip ruhsata felan işlemeden devam etsem, hem h sınıfı engelli ehliyetim de var, bu şekilde devam etsem sıkıntı olur mu ? oturanboga
EagLeTreee abi rapor da zaten ibarelerin olmaması sorun ama tekrar rapor almak tam bir eziyet o yüzden tekrar rapor çıkartmadan araç nasıl alabilirim arayışındayım

umutsuz13

Özel donanım olması gerekiyorsa sürüşte, o zaman araçta özel donanım olmadan kullanmamalısın

Hani ben hastanenin bir hatası olabilir diye dedim sonuçta özel donanım olarak verilmesi gerekiyor size ve bu ibare yok en başta siz işaretlediğinizi söylüyorsunuz bir hata söz konusu olabilir 0 dan rapor almak yerine görüşürseniz belki bir eklettirme durumu olabilir..

Üst Alt