işte beni asıl korkutan mevzualar da bunlar. sizi aşırı sorgulamamın da altında bunlar yatıyordu, bu kaygılar. Her ilde ilçede bu şekilde farklı uygulamalar da olacak. herkesin bilgisi vs aynı değil.
İkametini aldırın diyebilirlerdi. Acaba yolu mu yoktu? sizin dediğinize göre de, ayrı hanede olsa bile akrabalaar dahil edilmeyecek...
Onlar bilgilendirmek yerine kesip atmışlar mı acaba?
Benim aklıma da nafaka yukumlusu sayılması yuzunden red gibi geldi.mevcut mevzuata göre yani. Unutmayın yeni düzenleme olmadıkça aksine uygulama yapamazlar. Ona göre çözüm buldum ben de.
Sizin dedikleriniz için henüz düzenleme yapılmadı, haklılık payları da var.
Çünkü sizin dediğiniz gelir hesabı için henuz yeni bir düzenleme yok. Kızılcahamam'daki bilgiler dayanak alınamaz da. siz, mevcur düzenlemeler olana kadar bekleneceğini söylemiştiniz. Şimdi düzenleme olmadan arkadaşı yönlendiriyorsunuz. Bakalım bu önerinizi oradaki SDYv kabul edecek mi? asıl sorun bu
Onların dayanagı mevcut (haksız da olsalar) ama sizin dayanagınız yok.
İşte size anlatmak istediğim de bu uygulama farklılıkları. Herkes kafasına göre iş yapacak.
kısacası bizim düştüğümüz durum da bu.
Mevcut mevzuat halen yürürlükte ama yapılacak düzenleme ortada yok, söylemden ibaret şu an. siz olmayan düzenlemeye göre iş yapıyorsunuz başkası başka şekilde belki olan mevzuata göre iş yapıyor.
Neyse sonuçta siz anneyi boşatıyorsunuz, ben babaya nafaka davası açtırıyorum
Aile faciasını çıkartmada 2022 başı çekecek anlaşılan, öyle gorunuyor.
o halde arkadaştan yardım alalım. Ona göre rota belirlenir.
Elif, babanın ikametgah adresi halen sizin evde mi gorunuyor nufusta? Bu yüzden mi kabul etmediler? size ne gibi bir red gerekçesi sundular? Cevaplarsan seviniriz.