Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 raporum ehliyetimle araç kullanmama engel sayılacak mı!?

inzibat

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
7
H sınıfı ehliyetimi değiştirmek için rapor aldım ve İl Sağlık Kurulundan sürücü olabilir onayıyla ehliyetimi değiştirdim.

Otomobil almak için %80 olan eski raporuma (10 seneyi geçtiği için) itiraz ettim ve girdiğim hastane %92 olarak düzenledi. İl Sağlık Müdürlüğü Buna da itiraz etti. Gerekçe Ehliyet almış olmamış..! %90 ve üzeri raporum olunca sürücü olamazsınız diyorlar..!

Dün ÖTV den yararlanmak için hakem hastaneye gittim ve doktorların raporuma yazdığı değerler şöyle: Fizik %80 Üroloji %60 = 92 olacak. Yarın heyete gireceğim ve heyet başkanına raporumun derecesini %90 ın altına çekmesi için rica edeceğim.

Kafam iyice karıştı. Forumda ehliyeti olanların %90 ve üzeri raporu olsada araç kullabilir deniyor.

Aynı şekilde bizde de 92 bizde de el koymak istediler ben raporun arkasına yazdırdım ama olmuyor galiba

Araç askıda kaldı aldık plaka çıkaramadık ehliyeti istiyorlar bizde vermemek için direniyoruz ama sanırım boşa sadece böbrek ve kalp hastaları kullana bilir diyor

@Walter, Bana firma eski raporumla onay aldım gelin satış işlemlerini yapalım dedi ama ben kabul etmedim.

Vergi dairesine bir şekilde kabul ettirmişler ama maliye başıma iş çıkartırsa nasıl hakkımı arıyacağım? Yıllarca mahkemelerde dolşaması var. Sonuçta kaybedeceğimiz zaman, para ve umutlar olacak. Sonuç ne olacak bekleyip göreceğim.

Üst Alt