Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 raporumla evde bakım aylığı alabilir miyim?

talip25

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar Babama bakıcı parası için başvurmuş olduğumuz sağalık kurul Raporunu Bugün iti bariyle Aldık kurul bize KALP DAMAR kronik %85 KBB %37 FİZİK TEDAVİ %8 Olmak üzere toplamda %92 ALTI AYLIK Rapor verdi Raporda Herhangi bir süre veya kontrol yazmıyor NOT Düşmüşler 6 ay Nöroloji bölümünde tedavi göreçek aksi halde bu rapor sonlandırılır bu ne anlama geliyor bilgisi olan Arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim Nöroloji bölümünü rapora sokmadan yeniden müracaat edebilirmiyim yoksa neyapmalıyım önerinizne acaba

Bizim raporlarda ağır engelli bölümünde evet yazıyor raporda aranan şart o şimdiki raporlarda değişti tabi başka birşey yazıyor

camako55
şimdi tam bagımlı yazıo.eğer rapor %50 ve üzeri olup tam bagımlı yazmaz ise isterse o rapor yüzdesi % de 100 olsun ebm bağlanmaz .ilk şart tam bağımlı rapor.
@talip25
raporda tam bagımlı yazmıo ıse ebm baglanmaz.ayrıca size gecici rapor verıkler gözetım altında kalcaksınız.6aylık gözetim bıtmeden rapor vermeyız demısler.nörolojıye genelde tüm engellılerı yolluolar o bölüm demirbaşgibi bişi.siz nörolojıye girmeden yeni rapor almak isteseniz bile yeni apor almısınız ve bu sistemde görunur .yeni rapor için başvuru için 6 ay beklemız gerekıo kısaca değişen bişi yok gözetime gireceksınız ya da raporunuza itiraz edersiniz sizi bi bşka hast sevk ederler ordanda istediğiniz gibi bi rapor almazsanız bi kez daha itiraz edersizin ve yeniden hakem hast sevk ederler ve ordan verılen rapora itiraz edemezsınız o rapor geçerli olur.durumunuzu bilmıom ama imkanınız varsa gözetime girip tedavi olmaya bakın sonuc dediklerimi edecek olsanız bile belkıde 6 ay ı da gecer yeni rapor işiniz.

İtiraz sonrası kabülde gözetime girmemek için Nöroloji hastalığımı söylemeden aynı raporunu kontrol olmadan alabilirmiyim

Arkadaşlar ben babamın 6 aylık raporuna itiraz ettim babamı hakem hastanesine sefk ettiler orada babamın raporunu 2 yıla çıkardı 2 yıl sonra kontrol verdi

Üst Alt