Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

92 sigorta girişi ve %43 raporla ne zaman emekli olabileceğim?

cllçll

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim sorum .7350 gün primim var1992 sigorta girişim var ve %43 vergi indirimim var eğer bugün dilekçe verirsem kaç lira maaş bağlanır.birde 900 tl iş gücü kaybı maaşı alıyorum ikisinin toplamı ne kadar alırım yardım lütfen.

cllçll

Hemen emekli de olabilirsiniz. Aynı anda hem emekli maaşı hem de iş kazası sonrası sürekli iş göremezlik geliri alınıyorsa, fazla olanın tamamı, az olanın yarısı ödenir.

araç alımı ve emeklilik

merhaba arkadaşlar ben 100/28 ortapedik engelliyim bu ikinci raporum ve sürekli raporda yazanları aynen aktarıyorum.
raporun arka yüzü:
ÖTV . ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR . ÖZÜRLÜ İSTİHTAMI . ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTI . ön yüzünde ise şöyle yazıyor.KARAR.ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANMASI UYGUN DEĞİLDİR.

SORUM ŞU: önceki raporum 100/59 ve bir yıllıktı o raporla gelir idaresi başkanlığından 100/43 süreklidir ibareli yazı iş yerime geldi ben bu yazıyla sgk ya başvursam emekli olabilir miyim teşekkür ederim.

cllçll

vergi indirim hakkınız onaylandığına göre, yukarıda belirtilen sigortalılık süresi ve prim gün sayısı ise de tamamsa, hemensigorta müdürlüğüne başvurup emekli olabilirsiniz.

Üst Alt