Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

9200 prim günüm, %50 raporum var. Emekli olunca ne kadar maaş alırım?

gazi78

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

özel bir şirkette 21 yıldır odacı olarak özürlü statüsünde %50 çalışmaktayım. yaşım 44
9200 prim günüm var.
Elime geçen net maaşım 1750 tl
özürlü statüsünde emekli olsam bugün itibarı ile ne kadar emekli maaşı alabilirim?

ortalama bir bilgi verebilir misiniz.

teşekkürler

birbirimizi kandırmayalım 21 yıldır oda oda dolasıp yatıyorsun :D..1.750 ytl maaş dediğin aldıgın net üçretin yarısı... sen bu şirketden bırak emekli olmayı mezarını bile alk kat otoparka yaptırırsın....gerci suç sende değil :D seni çaliştiranda.....

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bende diyorum neden 21 senedir çalışıyor diye halbuki emekli maaşını alıpta çalışmaya da devam edebilirdi.
Ayrıca bu saatten sonra çok çalışmanında emekli maaşına o kadar ahım şahım bir katkısı olacağınıda zannetmiyorum.
Bu soruyu sorduğuna göre arkadaş hala emekli olsam mı olmasam mı diye düşünüyor belli ki? :D:D

yatarak bu kadar maaş alan tek kişi maalesef...:D....emekli olmayı aklının ucundan bile gecirmiyo ama laf olsun diye soruyor... :D korkarım 20.000 günü doldurcak bu gidişle....:D :D :D

Yok zannetmem ya.
Yaş haddinden dolayı zaten çalıştırmazlar veya çalışmaz zannedersem.
Yani 55 yaşında emekli olur bu da 11 sene var demek yani 3960 prim daha eklenir olur toplamda 13200 :D yani 20000 olamaz :D:D:D:D:D

arkadaşlar alemsiniz yaa hiç güleceğim yoktu valla. allahta sizleri daima güldürsün.
bu arada gazi78 işten ayrıldığında bize haber verde biz girelim. senin torpilin olsun..

Vay uyanık şampiyon :D
Sende az değilsin yani :D:D

yok yokkkk bu emekli felan olmaz.... :D bizim şirketde bir apo dayı vardı rahmetli oldu kendisi tamtamına 41 sene calişdi..gazi78 bu rekoru kırma peşinde.... :D unutun bence yerine çalişmayı...

yürü be gazi78 abi.. kim tutar seni...

Tüm arkadaşlara temennilerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum :) özellikle fevzi eryilmaz kardeşime ve sorumu tekrar ediyorum alacağım maaş konusunda lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.

valla baboş 3772 gunde emekli oldum ama 9000 gun uzerınden sayılıyor prim mıktarın yuksek ben sana maasını soyleyım en az 1400 lıra fazlası var eksıgı yok.

Yahu biraz neşelendirelim gazi78
ben 1700 alır diyorum...

ya bu adam emekli felan olmaz..almanya gibi işi var ayda 4000 tl maaş akşama kadar yatıyor....sizinde zamanınızı alıyor.. :D bu kadar maaş alırken 1500 ytl ye düşermi hem akşama kadar internetde burda inanın yemek saatlerini bile unutuyor... 13 yıldır peşindeyim emekli olsa yerine ben gececeğim ama nafile :D en az bir 15 senesi daha var bunun.... :D (bu sene denize felan da gitdi ama gözükor olsun o dalgaların biri altına alıp yutamadı şu adamı :D )

desene Arkadaş emekli olana kadar bizler 2 defa emekli oluruz :D:D:D:D:D:D

Kıskanmayın gazi arkadaşımızı çok ayıp...:D Emekli maaşıyla geçiniliyormu bu devirde..:)

Dayanamadım geyik süper bende katılayım dedim...:)

Valla bu gazi kıskanılmayacak adam degil yani

Buyrun Serap hanım sizde katılın.
Ben dahil buradaki hiç bir arkadaşın gazi veya diğer herhangi bir arkadaşın maaşında gözü olmadığı gibi kıskanma söz konusuda olamaz.
Allah daha çok versin.
Eğer düşük maaş alanlarda bunun nedenlerinin bilincinde olup sebeplerini ortadan kaldırmakta kişisel imkanlar dahilinde değildir.
Hepsi işverenlerin yüzündendir. Düşük maaş almamızda yüksek maaş almamız da.

Gelelim esas mevzumuza gazi arkadaşım emekli oluyormusunuz olmuyormusunuz.
Olunda şu gariban arkadaşlarımız yerleşsinler sizin yerinize :D:D:D

Ciddi ciddi kıskanıyorsunuz dememiştim ki ben...:) şakasına takıldım size...:)

Emeklilik zamanı gelmiş geçmiş kişilerde geçim kaygısından emekli olmuyor belki ama yer açılması lazım onca işsize...:)

Gazi kardeş sen emekli ol bencede...:) 1700 müydü maaş iyi bu devirde bu maaş 700 tl alsam yeter bana yahu..:D

Sizlerin bir çoğunuzun az çok maaş umudu var bu gariban vuuu ne etsin...:):) yerde açılsa girecek umudu yok... benim durum daha vahim yani...:)

Ah ah bizde o günleri görürmüyüz acaba .zannetmiyorum ama

walla ben bu gazinin ayagini kaydirmak icin elimden geleni yaptim... ama nafile :D olmayınca olmuyor...bunun rahat bu şirketde daha 15 senesi var...

44 yaşında ve 9200 gün prim,maşaallah ne diyim.
Anlaşılan dayımız bu şirketten önce başka yerlerde de çalışmış.
21 yıl tek bir gün bile hastalanılmasa bile 7560 gün yapar.

Tekrar tüm arkadaşların her türlü temennilerini teşekkür ederim.:)

Sn,Ufukalp, çalışma hayatıma 1978 senesinde başladım.1982 senesinde,de SSK,lı oldum. O zamanlar benim yaşıtlarım ( PARA ) derken ben SSK lı olmayı tercih ettim.İyiki tercih etmişim.Bu sebeble prim gün sayım yüksek,

Sn serap_vuu, sohbete katıldığınız için teşekkür ederim 700 tl aylık için belki haklı olabilirsiniz ama benim yaşam standardım için en az 1500 tl gerekli daha aşşası kurtarmaz.:)

Valla ben şu anda çalışır durumdayken 1750 TL maaş ile standartlarımı kurtarmıyor bakalım biz emekliliğimizde ne yapacağız :D

Arkadaşlar benim hakkımda hep olumsuz düşünen iş arkadaşım ( fevzieryilmaz ) hakkında bugün aldığım sevindirici bir haber aldım kendisi hastalanmış ve işe gelememiştir.( işte arkadaşın hakkında ne düşünürsen başına gelir demişler ) ne güzel ve gerçekçi bir sözmüş. bu hastalık onu artık götürür 4 kolluya bindirir. eş,dost ve tüm sevmeyenlere duyrulur.:D

Ha siz iş arkadaşımısınız vay vay danışıklı-dövüşlüsünüzdür belki de.
Bu arada arkadaşımıza geçmiş olsun.

bu mesajı okur okumaz hasta halimlede olsa hemen pencereye kosup baktım... ve derin bir ohh çektimmm çünkü gökten kemik :D yağmiyordu....
ikinci olarak ise bu sene 2 defa memlekete giden gazi78 arkadasımıza maalesef hiç bir araç çarpmayı beceremedi.. hadi onuda gecdim gözükör olsun o kenelerin biridemi yapışmaz cannnııımmm.......:D

Üst Alt