Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 engelli raporuma ağır engelli yazmıyorlar!?

Tugayözbilginnn

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar benim bir sorum olucak yardım eden bilgi veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim ben %93 engelliyim 23 yaşındayım raporum bağımsız olduğu için bakım alamıyorum evliyim bir çocuğum var çalışamıyorum sağlık sorunum şunlar ciddi aort darligim var bypass ameliyatı oldum ailevi hiperkolestorolemi hastasıyım tedavi ile kontrol altına alınamayan haftada bir diyaliz bir benzerine giriyorum 13 yıldır bu tedavi alıyorum ve hap vs tedavisi olmadı için tek yolu bu makine girip çıkmak ve benim konum şu bana böyle bir rapor verildi fakat bağımsız aldığım için bakım alamıyorum bildiğiniz üzere 2022 maaşı ile gecinmek zorlanıyorum lütfen ben defalarca Kayseriden rapor çıkardım 3 uncu raporum bu bağımsız aldım başka bir hastane yada tedavi olduğum üniversitesi hastanesinden çıkarayım yada nasıl bir.yol izleyim geçinmek çok zor ve artık olmuyor saygilarimla

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzHan112

benim önceki raporların 80 ve 85 ozamanlar kalp sorunum yoktu amaliyat oldum çok zor dönemlerden geçtim şimdi ise 93 kardeşim

En son raporu kac yıl oldu alalı?
2yıl mi?

OğuzHan112
Birini 8 yıl önce aldım 85 oranı birini 2 yıl önce aldım 80 oran bu son aldığımı 25.04.2021 de aldım hepsini Kayseri şehir hastanesi

Anladım,
Sürekli gittiğiniz hastane ve sizi takip eden hekimle bir ön görüşme yapın, durumu izah edin.
Hekimlerin bazen insiyatif kullanma hakkı var,
Onay verirse tekrar heyete girersiniz, denemekten zarar gelmez. .

OğuzHan112
Yıllardır hastalıkla mücadele verip şimdi ise geçim derdi ve bunca derdin arasında böyle rapor saçmalıklara uğraşmak artık beni yordu birilerinin insiyatif kaldıysa zor ama denicegim ve bu yaşadığım şeyler yüzünden emeği geçen bütün doktor ve yetkililere hakkım haram zıkkım olsun engelli bireyleri yaşama öl dercesine sürümdürüyorlar

Üst Alt