Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 oranında rapor verilen hastaya 1 yıl süreli denilmesi doğru mu?

paseh

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
93 oranında rapor verilen hastaya 1 yıl süreli denilmesi doğru mu ? 4 evre beyin kanseri

Artık sürekli rapor biraz zor veriliyor,
ALLAH şifalar versin,

Son düzenleme:
şifa bulamayan hastaya iyileşmeyecek olan hastaya sürekli verilmesi neden mantıklı değil? 2 yıl öncesine kadar verilen süresiz raporlar keyfi bu şekilde veriliyor. belli ki iyileşmiyoruz ? şeker hastası da iyileşmiyor ya da başka kronik olan da süresiz olurken neden biz???

ben beyin tümör ameliyatımdan sonra rapor aldım engelli %97 ve süresiz TAM BAĞIMLI.

çok ilginç geçen hafta aldım rapor yüzde 67 ve süresiz. neye göre böyle kararlar alınıyor ilginç.

kanserin teşhisi çok önemli bence. iyileşme durumu varki doktorlar tarafından rapor süreli veriliyor. Benim beyin tümör tamamı çıkarıldı ama bende fiziken kalıcı bazı eksikler bıraktı ve fizik tedavi halen ediyorum ve gayret ediyorum. beyin tümörüm düşük dereceli biraz kötünün iyisi çıkmasına rağmen. Allah'a şükürler olsunki tamamı çıkarıldı. Artık epilepsi baygınlık vb sorunlarım kalmadı.

doktor kötü tümör ve iyileşmez dedi. kısmı bağımlı 1 yıl %93 verildi.

ben ayaktayım bağımlılık yok ama 2 yıl verdiler. önceki kanser olmadna önceki sürekli idi. neye göre neye amaç yıldırmak . sistem değişmeli.

hasta yakınım ameliyat oldu ama dr çaresi yok dedi 4 evre kötü dedi. bu hastaya 1 yıl süreli ve kısmı bağımlı verildi.

umarım herkes sağlığına kavuşur ve hiçbirimizin sağlık raporu almaya ihtiyacı kalmaz.

paseh

çok geçmiş olsun kardeşim Allah yardımcısı olsun.. tümör çıkarılmadı o zaman sadece pataloji sonuçları ve biyopsi için bir parça alındı. Tümör tamamının çıkarılması çok büyük risk ve doktorluk gerektirdiği gibi derecesinin düşük olması gerekiyor.

Üst Alt