Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 raporumla alınan özel tertibatsız aracı H sınıfı ehliyetle kullanabilir miyim?

hcamlibel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabar benin %93 oranında süreğen(kronik) gurup raporum var ve babam 6 ay önce benim adıma araç aldı ozaman ehliyetim yoktu şimdi ben H sınıfı ehliyet aldım ben bu araçı 20 gündür kullanıyorum polis çevirse sorun olurmu acaba
özel tertibatı gerektirecek bir durumumda yok ehliyetimde sadece H sınıfı k.les yada gözlükle araç kullanır yazıyor

raporunuzda H sınıfı ehliyet alabilir yazdığına göre kullanabilirsiniz.demekki ağır özürlü değilsiniz.raporda ne yazıyorsa ona göre kullanabilirsiniz.

bildiğim kadarı ile kullanamazsınız çünkü %93 raporum var diyorsun buda sizin yatalak olduğnuzu gösteriyor polis yakalarsa cezayı keser ve aynızamansda arabaya da el koyar

H soınıfı sürücü belgenizle tüm araçları da vergi avantajı ile alınan aracınızı da kullanabilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz.

oturanboğa kardeşim bir polis oğlu olarak önceklikle sunu söyleyim:: genellikle bazı polisler bişe bilmiyo haberi yok yada artislik yapıyor diyelim polis beni cevirdi bu aracı kullanamazsın dedi ceza yazacak polise resmi herhangibir belge yada kanum hangini göstermeliyim...

Üst Alt