Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

93 SSK girişim, %50 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

melihakalender

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba
sigorta işe giriş tarihim 03.05.1993 başladı belirli bi süre özel şirketlerde çalıştım.doğuştan kalça çıkıklığı var sol ayak (dkç) sonra (yüzde 50) bbelediyede işçi olarak girdim 2004 de halen devam ediyorum vergi indirimim (yüzde 34)geldi ben şimdi nasıl bi yol izlemem gerekiyor.sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Ne zaman emekli olabilirim.
Birde b ehliyeti verdiler. Ama ben debriyaj olayında zorlanıyorum.ötv için ne yapmalıyım. şimdiden teşekkür ederim.
Bilgilendirdiğiniz için iyi çalışmalar

Hastaneden %40 ve üzeri rapor aldınız ve&fakat sakatlık indirimi başvurunuzda Maliye bu oranı %37'ye düşürdü. Eğer böyleyse, defterdarlığa gidip bu karara itiraz etmelisiniz.

Yok, eğer hastane de %40'ın altında bir oran vermişse, o zaman yapacak bir şey yok. Ne yapıp edip %40 üzeri rapor ve ona istinaden 3. derece sakatlık indirimi elde etmek sorundasınız. Sakat statüsünde erken emeklilk için başka bir yol yok.

Üst Alt