Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%94 oranında raporumuz var. ÖTV indirimi ile alacağımız aracı kimler kullanabilir?

hatabal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
yüzde 94 raporumuz var bize noterden muvafakatname almalısınız dedi aracı satın alacaımız yer ama artık 90 üzerini herkes kullanabiliyor dimi acil cevap iverirseniz sevinirim...

3dereceye kadar yakınları kullanır ruhsatın arkasındada aynen öyle yazar başkası kullansa ne olur maliye ötv geri alabilirmi hayır trf ceza yazar ve en önemlisi engellinin hakkı eğer engelli yakını kullanmayacaksa özellikle engellinin bir yerden bir yere nakli için benim görüşüm yanlış ya arkadaşlar yabancıların bizim araçlarda ne işi olurki biz onları çocuklarımızı anne babalarımızı taşımak için alıyoruz bilindiği üzere SGK her konuda sorun çıkaran bir kurum oldu sebebi bizlerdende kaynaklanıyor zama zaman lütfen devlet kurumlarının hepsinin SGK gibi olmaması için dikkatli olalım olmazsak sonunda olacak olan bence şu trafik her işlem yaptığı araca tutanak tutar maliyeye yazı ile o tutanakları gönderir gönderir maliye yeni bir düzenlemeyle 3 dereceden 1 dereceye indirir şu anda SGK bu dediklerimi yapıyor lütfen arkadaşlar araçlarımızı yetkisiz hiç kimseye vermeyelim kullandırtmayalım ya senin paran yok ben senin çocuğun adına alayımda kullanayım diyenlere itibar etmeyelim lütfen lütfen lütfen selamlar

Artık % 90 ve üzeri raporlu kişi adına alınan aracı herkes kullanabilir. Bu konuda hiç bir kısıtlama kalmadı...

Teşekkürler oturan boğa:)) eğer bi problem çıkarırlarsa resmi olan yazıyı nerden bulabilirim çünkü bugun araba işlerimizi yaptırırken hala bize üçündü dereceye kadar akrabaları kullanabilir dedi memur ya bi çeşitler gerçekten yanlışmıyım yardımcı olursanız sevinirim aeolun şimdiden teşekkürler

ya bu trafiğin kendinden haberi yok o vakit dün çevirmede hala bana kaçıncı dereceden yakınısınız araç sahibinin diyor.dedim ülke içinden satın araçlarda yüzde 90 üzerinde bi kısıtlama yok artık herkes kullanabiliyor diye bize böyle bi yazı gelmedi diyor.ne demek lazım şimdi bu adama bana söylermisiniz...

hatabal;

öncelikle hayırlı olsun ne marka araç aldınız yada alacaksınız kaça alıyorsunuz ne kadar indirimden yararlanıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim...

teşekkür ederim.mazda 3 aldık 58000 liste fiyatı vardı 41000 anahtar teslim fiyatı

Üst Alt