Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%94 oranlı rapora rağmen araç alımında avantajdan yararlandırılmamak mümkü mü?
Slm canlar..arkadaşlar yüzde 90 üstü rapor alan herkes indirimli araçtan yararlanamiyor mu..bir arkadaşımın yüzde 94 raporu var ama araç alamazsın demişler..cvp için şimdiden saolun canlar..
Onca zamana rağmen doğru soruyu doğru foruma doğru başlık açarak sormamış olmandan olmasın? Ne işi var bu sorunun sağlık raporları forumunda balthazard formülü başlığının içinde? Sorunu kağıda yazıp okyanusa bıraktın, sonra da atarlanıyorsun!
%94 raporla araç almakta kimse sorun çıkartamaz.
Genele not:Yahu bu da yeni moda oldu! Cevap verilmiyormuş muş! Bu sitede üye ve yöneticilerin verdiği emek Türkiye ortalamasının herhalde bin katıdır! Bu kadar soruyu babanıza sorsanız 1 saat sonra sopayla kovalar sizi!
Hem siz başkalarının sorularını cevaplamazsanız başkaları neden sizin soruları cevaplasın? Şu koca sitede cevabını verebileceğiniz bir soru dahi yok mu? Herkes bir soru cevaplasa boşa çıka zamanımızla olimpiyatlara 500 kişiyle hazırlanırız ulan!
Bu konuda ben de siteye yeni üye olarak katkıda bulunayım.
Günlük Otomobil kısmını ve bu kısmı takip etmeye çalışıyorum. Bir çok kez farklı başlık altında da olsa cevap yazılmış aynı soru tipleri var. İnsanlar bu konuları araştırmadan direk başlık açıyor, verilen cevaplar da tekrardan ibaret oluyor. Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var diye düşünüyorum.