Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

94 sigorta girişi ve % 40 raporla ne zaman emekli olabilirim?

toprak 24

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
oturan boğa bey, ben şimdi % 40 raporum vergi indiriminden faydalanırsam.raporda sürekli ibaresi bulunursa .3800 gün kadar pirimim var.işe giriş 1994.ben erken emekli olamazmıyım.

2008_oncesi.PNG

Sigorta girişiniz 05.08.1994'ten önce ise, 3. derece vergi indirimi kazanırsanız 16 yıl 3760 güne,
06.08.1994'ten sonra ise, 17 yıl 3920 güne tabiisiniz.
Sigorta giriş tarihinizde Doğum tarihi +18 olarak hesapladığınızda doldurmuşsanız ve -staj değil- tam primden yatırılmışsa 3. derece vergi indirimi kazandıktan sonra 16 yıla göreyse şartlarınız emeklilik için başvurabilirsiniz, 17 yıla göreyseniz 3920 güne tamamladığınızda prim gününüzü başvurabilirsiniz..

ssk evrak takibi ile ilgili

arkadaşlar ben % 40 vergi indirimi ile erken emekliliğe 20 şubatta başvurudm.ssk evrak takip sisteminden takip ettiğimde en son da evrak kapandı yazıyor,bu ne anlama geliyor acaba.bilen varmı.1 hafta içinde şu servise gitti,zimmetten çıkarıldı filan en sonda da evrak kapandı yazıyor.sizlerden yardım bekliyorum.olumsuz bir şey olabilirimi.

slm bende 28 verdim

aylık ne olur bilgin varmı

daha tam net bir bilgi yok ki tolga kardeş...emekli olmadan maaşımı bilemem.

Üst Alt