Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

94 sigorta girişim var. Vergi indirimi almadan emekli olabilir miyim?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
saygılar hocam sorum şu yüzde 50 raporum var vergi indirimi almadan emekli olunurmu*

Bu sizin sigorta başlangıç tarihinize bağlı.
1 Ekim 2008 öncesi ise hayır, sonrası ise evet.

10.10.1994 peki hocam işe girdim vergi indirimi aldım emekli olabilirmiyim

emekliolmak için tekrardan rapor isterlermi

Süre şartınız oluşmuş.
Vergi indiriminizin 3.derece olacağını var sayarsak prim gün sayınızı 3920 e tamamladığınızda erken emeklilik için baş vurabilirsiniz.

emeklilik

mrb arkadaşlar malulen emekliye başvurdum sağlık kurulundan red geldi.sonra devlet hastanesinden yüzde 55 rapor aldım vergi indiri için.bilmek istediğim arkadaşlar emekli dilekçemi neye göre vermem gerekiyor.malulenden ret geldi onu söylemem gerekiyormu.yardımcı olrsanız sevinirim

vergi indirimi için ilk önce bir yerde çalışıyor olmanız gerekiyor. Çalıştığınız iş yerine müracat edip vergi indiriminden faydalanmak istedğinizi belirtiyorsunuz iş yeri antetli bir kağıda vergi muafiyeti için vergi daresine dilekçe yazacak sizde rapor aslınızdla birlikte o dilekçeyi vergi daresine götüreceksiniz. Vergi dairesinin genel müd onay geldikten sonra yıl ve prim şatlarınız tutuyor ise erken emekli olabilirsiniz.

emeklilik

arkadaşlar 20 . 04. 2016 dae devletten başvuru yaptım öğrenmek istedim. e devletin neresinde emeklilik işlemleri gözüküyor

Normal yoldan direkt başvuruyu savsaklayan sistem edevlet üzerinden yapılan başvuruyu ne yapmazki...

pvc demirci
googla sgk evrak takip yazdığınızda çıkan siteden sgk resmi sitesi tc niz ile evrağınız hangi aşamada görebilirsiniz

Üst Alt