Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

94 SSK giriş ve üçüncü dereceden vergi indirimi ile emeklilik şartlarım nedir?

vuken

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1975 d.luyum ozel sektorde halen calısmaktayım yaklasık 4500 gun bagkur ve ssk prım gunum var son 2005 yılı sonrası ssk lıyım ssk ılk baslangıc tarıhım 1994 dogustan kalca cıkıgı %50 raporum vardı defterdarlıga vergı ındırımınden faydalanmak ıcın basvurdum gelen rapor % 44 olarak geldı ne zaman emeklı olabılırım ve ne kadar maas baglanır bu konuda bılgısı olanlardan rıca ederım sıteyeyenı uye oldum herkesecok tesekkur sımdıden

1994 yılı ssk başlangıcınız varsa siz 17 yıllık sigortalısıız 18 yıl ve 4680 günü doldurduğunuzda emeklilik için başvurabilirsiniz..

Sigorta başlangıç tarihinize bağlı emeklilik zamanınız:

2008_oncesi.PNG

Emekli maaşı için: http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

emeklılık ıcın defterdarlıktan %44 rapor geldı ve 27-06-2011 de sgk ya emeklılık ıcın muracaatta bulundum ne zaman maasa baglanırım ve ne kadar maas alırım cevaplar ıcın sımdıden cok tesekkur

Merhaba vuken;

Doğuştan kalça çıkığınız iki taraflımı? % 50 aldınız başka hastalığınızda var mı? Bana ortapedi doktoru % 18 vermişti.

ben ödediğim primler yazayım 01/02/1994 ilk ssk başlangıcım 01/01/1999da bağkura geçtim 31/12/2004 de bağkurdan çıkış devamında tekrar ssk ya geçtim ve 31/06/2011 e kadar ssk yattı ssk asgari ücrettn yattı 5 yıl 11 ay 20 günümde bağkurdan 8. basamaktan ayrıldım prim ödeme detayım budur

evet dkç iki taraflı 1991 de ve 2003 de aldığı raporlarda %50 oranı aldım son aldığım raporda ek olarak kulağımda duyma problemi çıktı o halde %44 geldi

39000 TL toplam kazanç ve 4500 gün prim ile emekli maaşım ne olur.

sgk'na başvurdum ne kadar maaş bağlanır ssk ilk giriş 01/08/1994 toplam kazanç 39,213.30 4500 gün prim % 44 vergi indirimim mevcut cevaplar için teşekkürler.

temmuz 2011 zammı ile birlikte 739 tl. net

cevap için çok teşekkürler yalnız bir konu var benim bu 4500 gün prim içerisinde 2170 net gün primimi bağkurdan ödedim o yüzden kazancım düşük görünüyor sgk da acaba bağkur hizmetininde kazancı oluyormu?

çalışılan son 7 yılda en son çok hangisine prim ödenmiş ise oradan emekli olursunuz.eğer ssk ise 739 tl.bağkur ise daha düşük maaş alırsınız.bağkuru tam bilmiyorum ama tahmini zam ile bağkurdan emeklilikte 650 tl.olabileceğini tahmin ediyorum.

yok benim 2005 yılından bugüne kadar ssk olarak prim yattı verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler iyi akşamlar

D vergı ındırımım var 2326 gun ssk var ve 2180 gun bagkur var ne kadar maas alırım

800 ıle 50 cıvarı alırsınız umarım son hızmet suren ssk mı bagkurmu vuken

2005 yılından buyana ssk lı olarak calıstım

tamam ıyı ozaman senın yatan prımlerın net uzerındense maasın 813 lıra olur en dusuk altında olucagına sanmam bagkurdan oldunmu cok dusuk verılır

arkadaslar e-devletten emeklılık maasımın takıbını yapıyorum bugune kadar bır tutar yoktu ama bugun 126 .05 tl maas yazıyor acaba sadece 126 tl mı baglanacak maasım e devlettekı yazan yazıyı kopyaladım asagıda yapıstırdım bılgısı olan ardaslardan rıca edıyorum bır ınceleseler mumkunse

******** Tahsis No için 10 / 2011 için 4A emekli ödeme bilgileriniz. 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz :

Ad K
Soyad V
Sicil No .................
Ödeme Dönemi 2011 09
Ödeme Günü 24
Net Aylık Tutarı 126.05 TL
Aylık Tutarı 0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı 126.05 TL
Sosyal Yardım Zammı 0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı 0.0 TL
Kesinti Tutarı 0.0 TL

Hayır hayır, alacağınız aylık henüz girilmemiş veri olarak. Orada gördüğünüz sadece ek ödeme tutarı. Birkaç güne aylık belli olur...

Üst Alt