Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

94 yılı SGK girişim, 5930 prim günüm var. Ne kadar emekli maaşı alabilirim?

sanforcu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
27/02/1972 doğumluyum ssk giriş tarihim 01/02/1994 doldurmam gereken ssk günü.5675 şu anda 5930 günüm var 15 ayda askerlik boçlanması yapacağım ne kadar emekli maaşı alırım ismim bircan mete denizli

Engelli haklarından faydalanarak mı emekli oluyorsunuz.?

selam benim %56 özürlü raporum var vergi indirimine baş vurdum ne kadar alırım birde özürlü emekli olmak istiyorum
7590 günüm var
01.02.1994 sigorta giriş tarihim yardımcı olurmusunuz
net maaşım 2300tl

sanforcu,
16 yıl 3760 güne tabisin prim ve yıl şartın fazlası ile tamam Vergi indirim hakkı kazanır iseniz hemen sgk ya müracaat edip emekli olabilirsiniz.

ilker kardeşim benim vergi indirimim kaç tl olur birde özürlü emekli olursam kaç tl alırım cevaplarsan sevinirim

Maaşınızı Bülent beyin söylediği site üzerinden sağlıklı bir şekilde hesaplayabilirsiniz.Buradaki paylaşımlara baktığım zaman tahminen 1400-1500 TL gibi bir maş bağlanacağını tahmin ediyorum.En doğru bilgiyi emeklimaasi.com üzerinden kendiniz alabilirsiniz.

bülent bey 1 02 1994 sigorta giriş 1997 2017 aynı işyerinden yatırıldı pirimlerim pirimlerimin hepsi gerçek maaş üzerinden yattı hafta sonu mesayileride yatırdılar pirimini şuan net 2300 tl alıyorum bürütümde 3500 falan özürlü raporu aldım %56 ankaraya gitti rapor eğer olumlu olursa emekli olursam ne kadar maaş bağlanır acaba yardımcı olursanız sevinirim yaşım 45 bu arada

Üst Alt