Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

94 yılında askerden firar ettim. Şimdi yeniden askerlik için çağırdılar..?

gurelcan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1994 yılında asker idim 8 derece düz taban olarak heyete çıktım sonuç askerliğe elverişlidir
4 . ayımda FİRAR ettim hiç yurt dışına çıkmadığım halde 2002 de bakanlar kurulu kararı ile vatandaşlıktan çıkarıldım
yeni çıkan yasa ile 2014 de bakanlar kurulu ile tekrar vatandaşlığa alındım
bir süre sonra askerlik şubesinden acil gelmem gerktiği ve işlemlerimi bitirmem için bir mesaj geldi gittim FİRARİ olduğum halde bana yoklama kaçağısın dediler bende rahatsızlıklarımı beyan ettim beni göz pisikyatri dahiliye ortapedi diş kliniklerine sevk ettiler
diş doktoru 19 diş çürük motive edildi elverişlidir raporu verdi tedavileri tamamlanması tavsiye edildi bu arada sevk kağıtlarımın altında F43 .2 UYUM BOZUKLUKLARI DİE BİR İBARE GÖRDÜM pisikyatri kliniğine gittim gata haydarpaşa disosyal kişilik bozukluğu komondo olamaz elverişlidir raporu verdi
bu süreç içerisinde diğer klinikler için sevk sürem bitti tekrar subeye gittim diğer muayneler için süremin bittiğini ve tekrar sevk istenildiğini beyan ettim fakat sen FİRARİ sin sana sevk veremeyiz hemen siliüsünü alıp birliğine katılman gerekiyo dendi

şaşırdım kaldım ne yapmam lazım şimdi bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olsanız

askerliğe sıfırdan başlıycaksın acemi birliğinde çürük vermezler orada rdm olup usta birliğinde hastaneye sevk istersin herşey usta birliğindeki bölük komutanına bağlı o bi kaç ankete askerlik yapamaz yazarsa hastanede soru bile sormazlar ilk hava degisimi 21 gün 2. gidişe çürük. bölük komutanı askerlik yapar yazarsa işin çoook zor.

Uyum bozukluğundan birkaç kere hava değişimi sonra çürük alırsınız. Anladığım kadarıyla yaşınızda buyuk çok uğraşmazlar heralde

Yaç geçkin olduğu için ilk anda askere alsalar da sonra uyum bozuklu vs. derken çürüğe ayırırlar...

Üst Alt